BAKINA PACKA

'NE, MEGHAN NE MOŽE IMATI SVE ŠTO ŽELI' Otkriveno kako je kraljica odbrusila princu Harryju uoči vjenčanja s američkom glumicom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.11.2018. u 11:42

BGUK_1239644 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED KINGDOM ** Windsor, UNITED KINGDOM - The wedding of Prince Harry and Ms. Meghan Markle in Windsor Castle
------
*
USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 372267370, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

 

Ljubavna priča Meghan Markle i princa Harryja odjeknula je poput eksplozije u svjetskim medijima. Kraljičin unuk zaljubio se u američku glumicu, još k tome razvedenu. No, par je u nekoliko mjeseci demantirao skeptike, objavio zaruke i najavio vjenčanje koje je u svibnju ove godine pratilo putem raznih kanala više od 29 milijuna ljudi.

Međutim, premda su u javnosti ostavljali dojam da je sve u najboljem redu i upravo onako kako su planirali, procurila je informacija da je kraljica Elizabeta s Harryjem ipak obavila jedan ozbiljan razgovor u kojem mu je dala do znanja da Meghan ne može imati baš sve što želi, a sve je krenulo od tijare za vjenčanje…

U knjizi Roberta Jobsona, novinara i pisca koji za britanske medije izvještava o kraljevskoj obitelji od 1991., piše da je kraljica morala stati na kraj Meghaninim zahtjevima, a nju je nazvao ‘teškom mladenkom’.

Mladi princ Harry navodno je prije vjenčanja osoblju u dvorcu Windsor rekao: ‘Što Meghan želi, to će Meghan i dobiti.’ Vojvotkinja je navodno za vjenčanje htjela nositi tijaru sa smaragdima, no dobila je kraljevski odgovor da to neće biti moguće jer nisu posve sigurni u porijeklo smaradga, što znači da su možda stigli iz Rusije.

Izvor iz kraljevske obitelji rekao je da je kraljica navodno upozorila Harryja: ‘Ona će odabrati onu tijaru koju dobije od mene.’

‘Kraljica je također ispitivala treba li Meghan uopće veo za vjenčanje budući da joj to drugi brak. Meghan je silno htjela tu tijaru sa smaragdima i Harry se navodno jako razljutio kad mu je kraljica rekla da nije moguće uzeti tu tijaru’, rekao je izvor.

BGUK_1244409 - LONDON, UNITED KINGDOM - Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan Duchess of Sussex in the Ascot Landau carriage during the procession after getting married at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. Prince Henry Charles Albert David of Wales marries Ms. Meghan Markle in a service at St George's Chapel inside the grounds of Windsor Castle.
Pictured: Duke and Duchess of Sussex
BACKGRID UK 24 MAY 2018, Image: 372865677, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
 

Kraljevska je obitelj bila zabrinuta jer nisu mogli detektirati odakle točno smaragdi potječu, a zbog osjetljivih odnosa s Rusijom, nisu htjeli riskirati, piše Daily Mail.

Meghan je na kraju nosila tijaru kraljice Marije od Tecka, optočenu dijamantima i platinom. Odabrala ju je tijekom susreta s kraljicom u Buckinghamskoj palači s princom Harryjem. No, kasnije u razgovoru s medijima nije ni na trenutak dala naslutiti da joj upravo ta tijara nije bila prvi izbor. Ona je taj susret opisala kao ‘nevjerojatan i nadrealan dan’.

‘Kad govorimo o tijari, bila sam jako sretna što sam imala priliku odabrati tu prekrasnu art deco tijaru. Harry i ja smo se susreli s Njezinim Visočanstvom kako bi se odlučili za jednu od opcija i to je bilo predivno iskustvo, kao što možete zamisliti. I mislim da se ova posebno istaknula dok sam ih isprobavala. Ja mislim da je bila baš savršena, tako jednostavna’, rekla je Meghan.

Bivša glumica navodno zna biti jako teška, a priča se i da se svojedobno sukobila s Kate, vojvotkinjom od Cambridgea, oko toga kako se ponašati prema osoblju.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo