ZA SVAKU OSUDU

'NE SMIJEM IĆI U ZATVOR! ŽENO, ZAŠTO TAKO DOBRO IZGLEDAŠ?!' Sramotni video u kojem slavni reper pipka i ljubi maloljetnicu ipak procurio u javnost

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.01.2019. u 15:37

LONDON, ENGLAND - JULY 10: Rapper Drake attends day eight of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 10, 2018 in London, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Getty Images

Drake

 

Tijekom prošloga vikenda internetom se proširila snimka s Drakeova koncerta iz 2010. godine na kojoj se kanadski reper neprimjereno ponaša prema maloljetnoj djevojci.

Glazbenik je, naime, na nastupu u Denveru na pozornicu pozvao 17-godišnjakinju s kojom je prvo prisno plesao, a onda su uslijedili lascivni komentari - nakon što joj je pomirisao kosu, Drake (32) tinejdžericu je počeo ljubiti po vratu i dirati po grudima da bi na kraju, kad ju je pitao koliko ima godina, pred mnogobrojnom publikom bez imalo ustručavanja rekao: "Ne smijem ići u zatvor! Ženo, zašto tako dobro izgledaš?!".

Drakeov menadžment odbio je komentirati slučaj, ali korisnici društvenih mreža jasno su dali do znanja što misle o njegovu ponašanju.

- Svi znamo da mu to nije bio prvi put da se petljao s maloljetnicama. Lik je pedofil - samo su neki od bijesnih komentara na Twitteru.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo