NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO

NEKAD NAJLJEPŠA ŽENA SVIJETA STALA U OBRANU PRIJATELJICE Priyanka optužila tabloide za rasizam: 'Meghan je oduvijek htjela mijenjati svijet'

 
Priyanka Chopra i Meghan Markle
 Mario Anzuoni/Steve Parsons / Reuters

Premda se prošle godine udala za princa Harryja, a ove godine rodila njihovo prvo dijete, Meghan Markle je i dalje tema neugodnih i negativnih komentara, kako u medijima, tako i na društvenim mrežama. Optužbe za pohlepu, beskrupuloznost i egoizam došle su do granica da je i kraljevska obitelj reagirala službenim priopćenjem.

No, Meghan još uvijek ima prijatelje koji su spremni stati na njezinu stranu. Tako se bivša Miss svijeta i glumica Priyanka Chopra u posljednjem intervjuu za Harper’s Bazaar otvorila o njihovom prijateljstvu rekavši da mediji apsolutno nepravedno prikazuju vojvotkinju od Sussexa.

Lijepa Indijka je rekla da su zlobne priče objavljene u tabloidima čisti rasizam, no Meghan je unatoč tome uspjela ostati vjerna sebi. Ona ju je poznavala puno prije nego što se zaljubila u princa Harryja i ‘još uvijek je ista cura’, tvrdi Priyanka.

01-12-2016

Celebrity Selfies 

Pictured: Priyanka Chopra Meghan Markle, Image: 307321501, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet
Meghan i Priyanka u izlasku prije nego što se udala

Nahvalila je njezinu predanost društvenim problemima dodajući da je Meghan uvijek imala želju mijenjati svijet na bolje. Rekla je da ima debelu kožu i da je ona vjerojatno jedina osoba koja uopće može pretrpjeti takav pritisak.

Meghan i Priyanka zapravo nisu dugo prijateljice. Upoznale su se 2016., no odmah su se povezale i kliknule. Rijetko se vide, no Priyanka kaže da doista koriste svaku priliku da se druže. Tako je lijepa Indijka sa suprugom Nickom Jonasom bila jedna od uzvanica na kraljevskom vjenčanju, a slavni je par navodno među prvima posjetio vojvotkinju i malog Archieja Harrisona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:07