NIJE MOGLA PREŠUTJETI

'NEKIMA JE OČITO DO NOVIH SUKOBA. SELIM SE U AUSTRALIJU' Popularna voditeljica zgrožena reakcijama na izrečene presude u Haagu: 'Gore je nego 90-ih'

 
 INSTAGRAM

Nakon izricanja presude šestorici BiH Hrvata i samoubojstva generala Slobodana Praljka u nizozemskom Haagu, društvene mreže preplavile su reakcije na kobna događanja u srijedu prijepodne, a svoje mišljenje na Facebooku izrazila je i Hana Hadžiavdagić Tabaković, televizijska voditeljica rođena u Sarajevu.

- Pomračenje uma na portalima, buđenje duhova prošlosti, nacionalizam naoštren stotinu puta više nego '90-ih... Tvornice propadaju, nezaposlenih je sve više, a nekima je očito do novih sukoba... Selim se u Australiju - napisala je Hadžiavdagić Tabaković, očito zgrožena atmosferom koja je zavladala u regiji.

- Zabrinjavaju komentari generacije koja rat nije, srećom, doživjela, ali govore o njemu i priželjkuju ga kao događaj za slaviti. Dragoj djeci, mladosti ove zemlje, zatrovan je mozak. Nemaju oni pojma što je rat i što nosi. Nisu vam to igrice kojima se igrate, umrete i ostanete živi - komentirala je jedna Hanina prijateljica, a druga je voditeljicu zamolila da i nju povede kad bude išla u Australiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:17