POBRKALA LONČIĆE

NEVIĐENA BLAMAŽA HOLIVUDSKE GLUMICE Htjela se oprostiti od Georgea Michaela, a na kraju pokopala Boy Georgea: 'Krivo sam čula vijest'

 Getty Images

Američka glumica, koju najviše pamtimo po ulogama u filmovima 'Okrutne namjere' i 'Znam što si radila prošloga ljeta', na Twitteru se, poput drugih zvijezda, htjela oprostiti od prerano preminuloga pjevača Georgea Michaela, ali zamijenila ga je s drugim britanskim, itekako živim glazbenikom.

TWITTER

Sarah Michelle Gellar uz dirljivu poruku domišljato je objavila i stihove pjesme 'Do You Relly Want To Hurt Me', ali ne Michaelove, nego Boy Georgeove, i to iz ere kultnoga benda Culture Club.

'Zar me zbilja želiš toliko povrijediti? Očito da. Počivaj u miru, Boy George. Uistinu sam bila jedna od tvojih najvećih obožavateljica', napisala je glumica.

Njezina objava proširila se internetom brzinom svjetlosti, a korisnici društvenih mreža popljuvali su je zbog ishitrenosti i neznanja.

Sarah je sporni tvit brzo izbrisala, ali šteta na njezin račun već je bila nepovratno učinjena.

TWITTER

'I dalje sam neizmjerno tužna. I za vašu informaciju, jako dobro znam razlikovati Georgea Michaela i Boy Georgea. Krivo sam čula vijest, ali namjere mi nisu bile loše. Naučila sam svoju lekciju', pravdala se Gellar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:02