SLAVNA STARLETA

NEVJEROJATAN BIZNIS POZNATE NASLJEDNICE Stigla u Beograd, 45 minuta puštala muziku i Srbima iz džepa izbila bogatstvo!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.09.2016. u 12:15

Model Paris Hilton presents a creation at the Philipp Plein fashion show during Milan Fashion Week Spring/Summer 2017 in Milan, Italy, September 21, 2016. REUTERS/Alessandro Garofalo
Alessandro Garofalo / REUTERS

Paris Hilton

Slavna nasljednica Paris Hilton boravila je ovaj vikend u Beogradu gdje je puštala glazbu na zabavi poznatog kozmetičkog brenda, piše RTL.

‘Bio je ovo ludi provod, a drugi put ću doći na više dana', rekla je Paris nakon nastupa i pohvalila se s nekoliko fotografija na Instagramu.

Paris se u visoko društvo probila zahvaljujući roditeljima i kao nasljednica lanca hotela Hilton imala je otvorena vrata. Većinu svog života je tulumarila po čemu je i postala poznata, radila je kao manekenka i fotomodel, a okušala se i glazbenim vodama kao pjevačica, no to nije bila pretjerano uspješna epizoda.

 

Posljednjih godina nastupa kao DJ u klubovima. Uz nju se u Beogradu pojavio i glumac Alain Delon, a Paris je za nastup od 45 minuta navodno zaradila 670.000 kuna.

 

Inače, za nastup je Paris odabrala kreaciju srpske dizajnerice Meline Džinović.

'Tri sata smo birale što će obući', rekla je za srpski Blic supruga Harisa Džinovića i dodala da je starleta jako ‘kulturna i fina’ te da ju je oduševila. Paris je navodno od Meline uzela desetak haljina kako bi ih nosila na drugim događanjima.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo