PRIJE SEDAM MJESECI UMALO JE UMRO

NIKAKO SE OPAMETITI Bivša košarkaška zvijezda izbačena iz aviona: 'Bio je mrtav pijan'

 Instagram

Iako je prošle godine bio na rubu smrti nakon što su ga dvije prostitutke pronašle kako bez svijesti leži u bordelu jer je danima konzumirao alkohol i droge, čini se da Lamar Odom nije ništa naučio. Naime, kako piše portal TMZ, bivši košarkaš u utorak ujutro opet se našao u centru skandala nakon što je u pijanom stanju izbačen iz aviona koji je letio za New York.

Putnici koji su svemu svjedočili ispričali su da je prije toga povraćao wc-u, dok su oni sve slušali, a onda se vratio na svoje mjesto kao da se ništa nije dogodilo. Putnici koji su uspjeli i snimiti Lamara, kažu da je izgledao jako tužno. O incidentu se na društvenim mrežama očitovala i Khloe Kardashian, reality zvijezda koja je službeno još njegova supruga. Zahvalila je fanovima na podršci i zamolila ih samo da se pomole za Lamara.

- Dobro sam i bit će to sve dobro - napisala je.

Khloe je Lamara prije mjesec dana izbacila iz kuće koju je ona za njega mjesečno plaćala 25 tisuća dolara. No shvatila je da to ne želi više raditi kada je u kući naišla na tragove droge. Bivši košarkaš od tada živi kod prijatelja. Khloe, koja se za Lamara udala prije sedam godina, u svibnju ove godine po drugi put je predala zahtjev za rastavu.

Izvor blizak Khloe za People je izjavio da je reality zvijezdi jako teško gledati što si radi čovjek kojeg i dalje voli.

- Toliko se brine za njega, no ona je učinila najviše što je mogla. Cijelu situaciju teško podnosi - rekao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:31