JAVNOST U NEVJERICI

NORVEŠKA PRINCEZA U STRASTVENOJ ROMANSI S BISEKSUALNIM ŠAMANOM KOJEM CIJELI HOLLYWOOD JEDE IZ RUKU On tvrdi da je s njom bio u braku u prošlom životu

 
 Profimedia, Instagram, Facebook

Nakon što su na Instagramu svijetu objavili svoju romansu, šaman koji je osvojio srce norveške princeze Marthe u utorak je sletio u Norvešku kako bi zajedno krenuli na turneju kroz pet gradova, a za koju prodaju ulaznice na internetu.

Ekscentrična princeza objavila je u ponedjeljak da je šaman Durek, čije je pravo ime Derek Verrett, njezina srodna duša i novi dečko.

Nije poznato gdje su se upoznali i kada, no njihove zajedničke fotografije datiraju iz studenog prošle godine. Dobro upućeni izvor blizak paru rekao je za Daily Mail kako je par ludo zaljubljen te da je princeza usto jedna od njegovih klijentica.

- Zaljubiti se u klijenta bila je posljednja stvar na umu šamana Dureka, no privlačnost između njih dvoje bila je fatalna - rekao je izvor za Daily Mail.

Facebook

- Oboje vjeruju kako su se poznavali tijekom mnogih prijašnjih života i da u ovom životu mogu pomoći u liječenju svijeta sa svojim plemenom, njihovim sljedbenicima. Durek vjeruje da je bio kralj u prošlom životu i da su on i princeza Martha bili suprug i supruga u više života, rekao je jedan prijatelj za Daily Mail.

Verrett je u utorak stigao u Oslo s dvije nećakinje te izjavio novinarima kako je došao da bi dijelio ljubav, a dočekala ih je princeza koja ih je sve zagrlila i odvezla.

Počevši od ovog vikenda, par će zajedno gostovati u pet skandinavskih gradova, gdje će održati seminare i šamanske vježbe te meditacije sa svojim poklonicima koje će, kako tvrde, odvesti „na putovanje u tajne života“. Ulaznice za dva događaja „Princeza i šaman“ te „Aktivirana božanstvenost“ prodaju se putem interneta po cijeni od 65 do 140 dolara.

Od subote će tako posjetiti Stavanger, Tromso, Oslo, Kopenhagen i Fredrikstad. Inače, norveška princeza Martha Louise (47) nakon 14 godina braka, 2016. godine razvela se od supruga Arija Behna, kada su objavili razvod te nastavak zajedničke skrbi nad svoje troje djece. Od tada do susreta s Varettom princeza nije imala nikakvih značajnijih veza.

Facebook

Nakon objave svoje romanse na društvenim mrežama, Martha se žestoko obračunala s kritičarima njenog izbora te izjavila kako joj ne pada na pamet ikad više živjeti za ispunjavanje društvenih normi. Odabranik njezina srca ima 44 godine, a rođen je 1974. u Sacramentu.

Tvrdi kako je prvi put postao svjestan svojih šamanskih sposobnosti kada je imao dvije godine, ali da nije počeo trenirati do 11. godine te da je "iscjelitelj šeste generacije". Njegov otac haićanskih korijena te majka norveško-indijanskih korijena učili su ga duhovnosti od djetinjstva te tvrdi da je majka davno predvidjela da će se zaljubiti u razvedenu ženu iz zemlje iz koje potječu njezini preci te da će biti princeza, izjavio je Varett.

Instagram
Glumica Roisario Dawson
Instagram
Glumica Gwyneth Paltrow

Od svog šamanstva napravio je dobar biznis, slijede ga slavne osobe poput Gwyneth Paltrow i Nine Dobrev, redovito se pojavljuje u brojnim holivudskim emisijama, a na svojoj web stranici prodaje pjesme za meditaciju za oko 10 dolara. Također, ima i zbirku knjiga na Amazonu.

Facebook
Šaman Durek s majkom Veruschkom Urquhart

Tijekom godina, u brojnim člancima i intervjuima opisivao je kako ga je njegova majka Veruschka Urquhart zbližila s pokojnom bakom koja je također bila šaman, bubnjajući mu na uši kada bi padao u trans.

Majku opisuje kao 'portal svjetla', a da bi padajući u trans uz njeno bubnjanje mogao vidjeti svoje pretke i prabaku koja je također bila šaman. Među uslugama koje Durek nudi na svojoj web-stranici su šaman-bootcamp iskustvo kojim je u stanju natjerati pacijente na povraćanje kako bi se riješili 'otrova' u tijelu te da tada drži kantu na seminarima u slučaju da moraju povraćati.

Pjesme za meditaciju

Osim što je pomagao, kako tvrdi, brojnim hollywoodskim zvijezdama pri odvikavanju od kokaina, za sebe kaže da se jednom vratio iz mrtvih oporavljajući se od višemjesečne kome puštajući da mu duša 'izgori'.

- Kad sam se probudio iz kome, bilo mi je rečeno da više nikada neću hodati i da mi nije preostalo više od mjesec dana života. Sedam različitih stručnjaka reklo mi je da nema nade, jednom je izjavio.

- Zato sam prizvao u posjet moćna bića koja su mi davala savjete kako bih to preživio, rekao je.

Govorio je i da mu je sestra dala bubreg kad je bio dijete te da je bio u invalidskim kolicima, međutim nigdje nije registrirano ni da mu je presađen bubreg, ni zašto je završio u invalidskim kolicima, kao ni zbog čega je završio u komi. Isto tako, kao tinejdžer je bio uhićen, no do danas nije poznato i zašto.

Na koncu, čini se da su pred ne samo norveškom javnošću koja je već sablažnjena, zanimljivi dani po pitanju života njihove princeze za koju šaman iz Los Angelesa, koji ne krije svoju biseksualnost, ima samo lijepe riječi...

Shaman Durek Verrett has posted a photo on Instagram with the following remarks:
When I was a teenager. My mother told me that one day someone from her heritage in Norway would find me and bring so much joy in my heart. I asked her
Profimedia, Insight Media

- Ono što osjećam prema Marthi Louise čisto je prihvaćanje mog višedimenzionalnog sebe. Ne samo šamana, već i jakog čovjeka, žene, jaguara, ET-ja, znanstvenika i anđela, izjavio je novinarima u Oslu…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:15