NAMETNUTI STANDARDI

NOVA LJUBAV KEANUA REEVESA OTKRILA TAJNU SVOJE KOSE 'Osijedila sam u ranim 20-ima i bojala kosu sa svakom bojom koju sam našla. Do jednog trenutka...'

 
 Instagram

Keanu Reeves (55) više ne skriva da je u ljubavnoj vezi s 46-godišnjom umjetnicom Alexandrom Grant. Ona se bavi skulpturama, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a s glumcem ju je prije desetak godina spojio posao.

"Provodimo puno vremena zajedno i puno razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsjednuti", rekla je Alexandra u intervjuu za W Magazine.

EXCLUSIVE: Keanu Reeves out for dinner with new girlfriend Alexandra Grant in Los Angeles.
Photographs taken October 18th 2019.
04 Nov 2019, Image: 477899813, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia

Dok su neki komentatori bili oduševljeni što je Keanu opet sretan u ljubavi, drugi su Alexandri zamjerili što ima sijedu kosu i 'izgleda starije od žena svoje dobi'.

Instagram

Ona je u srijedu na Instagramu objavila naslov s Newsweeka u čijem tekstu piše da najnovija studija dokazuje da je dobivanje raka dojke povezano s bojanjem kose i kemijskim preparatima za jačanje kose.

"Ja sam osijedila prije vremena u ranim 20-ima i bojala sam kosu sa svakom bojom koju sam našla sve dok više nisam tolerirala toksičnost iz njih. U 30-ima sam pustila kosu da postane 'plava'... Volim i poštujem to što svaka žena može izabrati kako će izgledati u koje god doba života", napisala je i naglasila: "Ako žene stradavaju od nametnutih standarda ljepote, hajdemo razgovarati o tim standardima".

, Los Angeles, CA - 20191102 Celebrities pose for pictures as they arrive at the 2019 LACMA Art + Film Gala, held at the Los Angeles County Museum.

-PICTURED: Keanu Reeves
-, Image: 480814103, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Keanu Reeves i Alexandra Grant

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:10