VESELO DRUŽENJE

NOVA LJUBAVNA VEZA O KOJOJ BRUJI CIJELI HOLLYWOOD Demi Moore se ne odvaja od poznate Srpkinje, glumica uhvaćena kako se igra s Mašinom kćerkicom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.12.2018. u 11:42

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Los Feliz, CA - Demi Moore is pictured once again with her rumored girlfriend, Serbian fashion stylist Masha Mandzuka and rumored adopted daughter. Demi and Masha, who have been spotted together before, are seen shopping for kid's clothes together before Masha takes off, giving Demi the opportunity to spend some time bonding with the toddler. Demi is seen carrying and holding hands with the little girl before leaving the store and head back home. Shot on 11/16/18.
Pictured: Demi Moore, Masha Mandzuka *UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 399649929, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

 

Demi Moore snimljena je u ležernoj šetnji Los Felizom u Los Angelesu, u društvu navodne nove partnerice, beogradske stilistice Maše Mandžuke, i njezine kćeri.

Američka je glumica uživala, smijala se i igrala s dvogodišnjom Rumi dok je mama Maša (43) pažljivo pratila kako se slažu.

Srpska stilistica i 13 godina starija Demi navodno su u vezi već dvije godine, no ni jedna ni druga još nisu potvrdile vijesti. Pojavila se i informacija da je Demi već usvojila njezinu kćer, no ni to nije potvrđeno.

FOTOGALERIJA: Demi Moore u društvu partnerice i njezine kćeri

 

Ako se glumica doista zaljubila, bit će to njezina prva javna veza nakon razvoda od Ashtona Kutchera koji je pod povećalom javnosti riješen 2013., nakon osam godina braka.

Demi i Maša već su snimljene u izlascima i druženjima, a izvor je za američke medije rekao: ‘Kad su na samo, onda su jako bliske i intimne.’ Neki tvrde da su zajedno već dvije godine.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo