VELIKA BOL

NOVA TRAGEDIJA U OBITELJI ŠABANA ŠAULIĆA 'Pozlilo mi je od šoka i od stresa kad sam čuo tu strašnu vijest...'

Šaban Šaulić i Hasan Dudić
 Screenshot/YouTube / Danijel Soldo/Cropix

Jedan od braće nedavno preminule turbo folk zvijezde Šabana Šaulića otkrio je za srpski Blic da je samo nekoliko dana nakon njega preminuo još jedan brat.

Šabanov brat Hasan Dudić ispričao je da je i on završio u bolnici nakon što je čuo vijest da je umro još jedan brat, Muradif Demirović, samo nekoliko dana nakon što je poginuo Šaulić. Muradif navodno nije mogao podnijeti odlazak kralja narodne glazbe kao ni činjenicu da ne može na sprovod.

- U bolnici sam, pozlilo mi je od šoka i od stresa. Loše mi je, srce, glava, kičma, reuma i tuga. Moja četiri brata su umrla, ja ne znam kako to podnijeti, velika bol je zadesila obitelj.

Najstariji brat Muradif Demirović je prvi od nas počeo pjevati, on je umro od tuge za Šabanom. Bio je dugo bolestan i nije mogao na noge, imao je problema s plućima.

Pao je u tešku depresiju, teško mu je bilo baš i nije mogao preboljeti što mu je brat preminuo. Nervirao se danima što nije mogao otići Šabanu na sprovod, pričao je: ‘Srce će mi pući od tuge’. Tako je i bilo, u nedjelju je umro - rekao je Hasan za Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:03