ŠETALA S DEČKOM

NOVI ALBUM I NOVI IMIDŽ ZA POPULARNU PJEVAČICU Na crvenom tepihu i pozornici je glamurozna i ekstravagantna, privatno ne mari za znatiželjne poglede

 
 Profimedia

Pjevačica Lady Gaga u petak je objavila svoj šesti album, čak 12 godina nakon debitantskog albuma The Fame koji ju je izbacio u zvjezdanu orbitu. Na novom albumu nema nijedne balade, a njime se glazbena diva vratila u svoje dance-pop dane.

Iako nitko ne zna kada će Lady Gaga opet na glazbenu turneju zbog epidemije koronavirusa i lockdowna u mnogim dijelovima svijeta, pa tako i u Sjedinjenim Državama, 34-godišnja pjevačica čini se za to ne mari.

Odlučila je razveseliti svoje fanove i izbaciti dugoočekivani album, a potom se u subotu po prvi put nakon dugo vremena pojavila u javnosti. U društvu dečka Michaela Polanskog prošetala se dijelovima Hollywooda u opuštenom izdanju.

FOTOGALERIJA: Lady Gaga u opuštenom izdanju

I Lady Gaga i njezin deško nosili su maske na licu, a pjevačica je odjennula neobičnu kombinaciju. Crne puloprozirne tajice, a gore samo crni grudnjak, Na leđima je nosila ružičasti ruksak. To je posve drugačije od izdanja u kakvom smo je viđali početkom godine kada je imala ružičastu kosu. Boja se posve isprala i sada je opet plavuša, a posve očekivano vidljiv je i izrast.

Lady Gaga ostavila je glamurozno izdanje za koncerte, snimanje video postova i crveni tepih.

Podsjetimo, zadnjih godinu i pol Lady Gaga je oduševljavala svijet svojom glumačkom i pjevačkom izdvedbom u hit filmu 'Zvijezda je rođena'. Balada 'Shallow' malo koga je ostavila ravnodušnim, osvojila je i Oscara, ali novim albumom neumorna kameleonka vratila se svojim glazbenim korijenima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:18