KRAJ LJUBAVI

NOVI CELEBRITY BRAČNI BRODOLOM 'Lakše mi je biti u vezi s potpunim anonimcem, nego sa zvijezdom...'

 Getty Images for Yummy Pop

Scarlett Johansson i Romain Dauriac navodno su se u tajnosti razišli još prošlo ljeto, a šuškanja o razvodu obistinila su se nakon što su 32-godišnju zvijezdu filma 'Vicky Cristina Barcelona' ovaj tjedan u New Yorku snimili samu i bez vjenčanoga prstena.

Holivudska glumica i francuski novinar u braku su bili samo dvije godine. Imaju dvogodišnju kćer Rose Dorothy.

Johansson i Dauriac u javnosti se nisu pojavili zajedno od listopada prošle godine. Tada su zajedno otvorili trgovinu u Parizu.

Navodno je upravo glumica pokrenula brakorazvodnu parnicu jer, tvrdi izvor blizak njoj, s Francuzom nije imala zajedničke poglede na život.

Scarlett je prije Romaina bila u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom, a svojedobno su je povezivali i s Jaredom Letom, Seanom Pennom te Joshom Hartnettom.

Jedna od najseksepilnijih žena svijeta oduvijek je govorila kako joj je lakše biti u vezi s potpunim anonimcem, nego sa zvijezdom.

Iako joj je početak 2017. obilježio ljubavni brodolom, koji je do sada mjesecima uspješno skrivala od medija, glumica je uvjerena kako će joj ostatak godine biti uspješan i donijeti samo lijepe stvari.

Johansson krajem ožujka očekuje svjetska premijera novog znanstveno-fantastičnog filma 'Ghost in the Shell', u kojemu igra policajku-robota.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:46