NEDA ARNERIĆ

NOVI DETALJI O ZDRAVSTVENOM STANJU POZNATE SRPSKE GLUMICE 'Uspjeli smo je stabilizirati, po dolasku u bolnicu imala je alkohola u krvi...'

Vinko Brešan i Neda Arnerić
 Damjan Tadić / CROPIX

Zdravstveno stanje glumice glumice Nede Arnerić, koja je u srijedu navečer primljena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, stabilizirano je terapijom koju prima od dolaska u ovu ustanovu, potvrđeno je "Novostima" u VMA, javljaju srpski mediji.

Kako neslužbeno doznaju srpske Novosti, glumica je na prijemu u bolnicu imala alkohol u krvi, koji je u kombinaciji sa lijekovima protiv depresije doveo do trovanja. Već tijekom noći, koju je provela na VMA nakon što ju je brat u nesvjesnom stanju pronašao u stanu, liječnici su uspjeli stabilizirati vitalne funkcije.

Veliku zvijezdu jugoslovenske kinematografije spasio je brat kada je, zabrinut što mu sestra ne odgovara na pozive, provalio u stan i pronašao ju na podu.

Samo dva dana prije tragičnog događaja poznata glumica je bila na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, gdje tumači jednu od glavnih uloga u predstavi "Igra parova", u režiji Milice Kralj. Kako se doznaje, predstava je protekla u najboljem redu.

- Svi glumci su bili raspoloženi i vedri, uključujući i Nedu, koja nije pokazivala bilo kakve zdravstvene tegobe - kazali su u BDP-u.

Inače, sredinom prosinca, glumica je ostala bez supruga, poznatog liječnika Milorada Mešterovića, koji je preminuo nakon duge borbe sa teškom bolešću. Prije tri godine u njihovom stanu u Beogradu dogodio se još jedan tragičan događaj kada je Neda pala sa balkona na trećem katu i tom prilikom teško ozlijedila kralježnicu. Njezin pad djelomice je ublažila nadstrešnica, inače su posljedice mogle biti kobne, pišu srpski mediji.

Prošle godine u srpnju Neda je bila gost Pula film festivala. Među brojnim uzvanicima bila je s glumicom Milenom Dravić stigavši s ekipom filma 'Aleksi'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:32