U POTPUNOJ JE NEVJERICI

NOVI ŠOK ZA KRALJICU ELIZABETU II. Njezinu najstarijem unuku raspao se brak. On je neutješan, boji se da će mu žena uzeti djecu i otići u Kanadu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.02.2020. u 10:59

LONDON, ENGLAND - JUNE 09: Camilla, Duchess Of Cornwall, Catherine, Duchess of Cambridge, Meghan, Duchess of Sussex, Prince Harry, Duke of Sussex, Peter Phillips, Autumn Phillips, Isla Phillips and Savannah Phillips on the balcony of Buckingham Palace during Trooping The Colour on June 9, 2018 in London, England. The annual ceremony involving over 1400 guardsmen and cavalry, is believed to have first been performed during the reign of King Charles II. The parade marks the official birthday of the Sovereign, even though the Queen's actual birthday is on April 21st (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

 

Peter Phillips (42), najstariji unuk kraljice Elizabete II., navodno se razišao sa suprugom, Kanađankom Autumn Phillips (41). Britanski mediji pišu kako je odluku o razvodu 12-godišnjeg braka donijela upravo Autumn, što je duboko potreslo Petera.

- Mislio je da su sretni, vjerovao je da ima savršenu obitelj... U potpunom je šoku - rekli su njegovi prijatelji. Dodaju kako se sin princeze Ane najviše boji da će se njegova uskoro bivša supruga vratiti u rodni Montreal u Kanadi - a s obzirom da im kćeri Savannah (9) te Isla (7) imaju dvojno državljanstvo, kraljičin unuk strahuje da će Autumn sa sobom povesti i djecu.

Otočki mediji također pišu da je na odluku o razvodu možda utjecala i Meghan Markle, čiji se suprug, princ Harry, nedavno odrekao svojih kraljevskih titula i s obitelji preselio u Kanadu, prenosi Daily Mail.

ASCOT, ENGLAND - JUNE 22: Peter Phillips and Autumn Phillips attends day five of Royal Ascot at Ascot Racecourse on June 22, 2019 in Ascot, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Autumn i Peter Phillips

Vijest o razvodu najstarijeg unuka navodno je jako pogodila kraljicu, koja je sve ove godine bila osobito bliska s Autumn.

Inače, Kanađanka i Peter Phillips upoznali su se na Grand Prixu u Montrealu 2003. godine, a Autumn tad nije ni znala da je on kraljičin unuk. No Peter nema nijednu kraljevsku titulu, što znači da se ni ne uzdržava novcem poreznih obveznika.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo