KRALJEVSKA PRINOVA

OBJAVLJEN RODNI LIST SINA VOJVOTKINJE I VOJVODE OD SUSSEXA Dokument otkrio gdje je ustvari rođen Archie, ali i što je po zanimanju Meghan

 
Meghan i Harry s Archiejem
 Dominic Lipinski/Pool/REUTERS; Profimedia/Press Association

Vojvotkinja od Sussexa svog je prvog sina Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora rodila u privatnoj bolnici Portland Hospital u Westminsteru, piše Daily Mail.

Za potrebe izdavanja Archiejevog rodnog lista, Meghan je navela da joj je puno ime "Rachel Meghan Njezino kraljevsko visočanstvo vojvotkinja od Sussexa" te da joj je trenutni posao "princeza Ujedinjenog kraljevstva". Vojvotkinja Kate na rodnim je listovima svoje djece također navela da radi kao "princeza Ujedinjenog kraljevstva".

Meghanina službena titula je "vojvotkinja od Sussexa", međutim kada se udala za Harryja postala je "Njezino kraljevsko visočanstvo, princeza Harryja od Walesa". Zbog toga je na rodnom listu svoga sina navela da radi kao "princeza". Unatoč svemu tome, Meghan nikada neće biti princeza Meghan budući da je u kraljevsku obitelj ušla udajom, a ne rođenjem.

Da bi to postala, prema pravilima, njezinim bi žilama morala kolati "kraljevska" krv i kraljica Elizabeta II. morala bi okrenuti leđa stoljetnoj tradiciji.

Archiejev rodni list potvrđuje da Meghan nije rodila u kolibi Frogmore, domu vojvode i vojvotkinje od Sussexa u sklopu imanja Windsor. Archie Harrison Mountbatten-Windsor rođen je 6. svibnja u 5:26 sati, a bio je težak 3,26 kilograma.

Rodni list Meghaninog i Harryjevog sina potvrdio je da Archie nije kratica nekog drugog imena, već da je riječ o njegovom pravom imenu. Rodni list potvrdio je i da je Meghanino prvo ime Rachel. Archijev rodni list popunjen je tiskanim slovima, a ne pisanima kao što je to bio slučaj s rodnim listovima princeze Charlotte i princa Georgea.

The birth certificate of Archie Harrison Mountbatten-Windsor, son of the Duke and Duchess of Sussex, who was born at the Portland Hospital in London., Image: 434091702, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Rodni list Archieja Harrisona Mountbattena-Windsora

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:23