SKANDAL UOČI KRALJEVSKOG VJENČANJA

OCA MEGHAN MARKLE JE SRAMOTA ZBOG LAŽNIH PAPARAZZI FOTOGRAFIJA Ispričat će se svojoj kćerki i princu Harryju, svejedno će je dopratiti do oltara

Meghan Markle's father thomas markle drops off flowers at her Meghan's mother Doria ragland home days before the wedding.
10 May 2018, Image: 371247778, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Thomas Markle

Unatoč otkriću da je pozirao za paparazzi fotografije na kojima se može vidjeti kako mu krojač uzima mjere za odjelo za kraljevsko vjenčanje, Thomas Markle (73) će svejedno do oltara dopratiti svoju kćer Meghan kada se ova u subotu bude vjenčavala za princa Harryja, piše Daily Mail.

Thomas Markle mlađi rekao je da se njegov otac planira osobno ispričati Meghan i princu Harryju zbog podvale s paparazzi fotografijama koja je osramotila i njega i cijelu njegovu obitelj.

Palača Kensington u nedjelju navečer nije komentirala vijesti da su se Markle i fotograf dogovorili oko svega kako bi zaradili na fotografijama oca Meghan Markle uoči kraljevskog vjenčanja. Ta spoznaja navodno nije dovela do promjene plana da Thomas Markle svoju kćer Meghan doprati do oltara u subotu u kapelici Svetog Jurja u Londonu.

Thomas Markle, bivši nagrađivani holivudski majstor rasvjete koji već neko vrijeme u Meksiku živi samotnjačkim životom navodno je cijeli incident oko fotografija režirao u suradnji s fotografom Jeffom Raynerom. Video snimke s nadzornih kamera pokazuju da su se Markle i Rayner sastali prije nastanka fotografija u kafiću.

Istraga Daily Maila pokazala je da su Rayner i Markle dogovorili najmanje četiri snimanja, a sva su navodno trebala izgledati kao da Markle ne zna da ga se fotografira. Fotografije oca Meghan Markle prodale su za 100 tisuća funti diljem svijeta, a trenutno nije poznato je li Markle kompenziran za svoje sudjelovanje u podvali.

Podvala Marklea i Raynera izašla je na vidjelo kada je palača Kensington upozorila medija da njihovi fotografi maltretiraju roditelje Meghan Markle.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo