TEŠKA GODINA

ODGAĐA SE NAJIŠČEKIVANIJE VJENČANJE LJETA! Zvijezda Real Madrida na rubu živčanog sloma zbog mladenkine obitelji iz pakla

 
Gareth Bale i Emma Rhys-Jones
 Profimedia, Pacific coast news

Nogometaš Real Madrida Velšanin Gareth Bale (29) odgodio je svoje vjenčanje sa zaručnicom i ljubavi iz školskih dana Emmom Rhys-Jones (26) zbog "obiteljskih problema", navodi Daily Mail.

Par je naime sudbonosno "da" planirao izreći ovog ljeta u toskanskom dvorcu pred mnoštvom zvjezdanih gostiju, a htjeli su i da im na vjenčanju pjeva američka r'n'b pjevačica Beyoncé.

Ti su planovi sada na čekanju, a odgodi je prema dostupnim informacijama kumovao cijeli niz obiteljskih problema.

Rhys-Jones se navodno nada da će se sada uspjeti pomiriti s ocem Martinom (54) koji je nedavno odslužio šestogodišnju zatvorsku kaznu zbog krađe dva milijuna funti od investitora diljem svijeta. Martin Rhys-Jones je zbog vremena provedenog u zatvoru propustio rođenje troje unučadi, uključujući i dvije kćeri koje je Rhys-Jones rodila tijekom veze s Baleom.

Rhys-Jones se s ocem dodatno posvađala kada se on počeo živjeti s ruskom cvjećaricom svega nekoliko tjedana nakon što je pušten iz zatvora.

Mladenci su povukli njegovu pozivnicu za vjenčanje, a na vjenčanje ne smiju doći ni članovi obitelji koji su upleteni u slučaj nestalog kovčega sa 750 tisuća funti od prodaje droge. Pretprošle su godine zapaljeni automobili koji pripadaju Emminima baki i djedu, a benzinom je zalivena i kuća u Walesu koja pripada jednoj od njezinih teta.

Razumije se da se to sve dogodilo zbog sukoba s narkobandom zbog nestanka Emmine nećakinje i bivše manekenke Epiphany Dring s aktovkom punom novca, droge i satova u vrijednosti od otprilike milijun funti.

"Prošlih nekoliko je godina za njih bilo baš teško, pogotovo zato što su to članovi Emmine obitelji", rekao je izvor. "Nekim članovima njezine obitelji rečeno je da neće moći doći na vjenčanje. Međutim, puno toga se može dogoditi u godinu dana i nadam se da će se do tada svi uspjeti pomiriti."

Rhys-Jones je tijekom planiranja vjenčanja dobila vijest da je partner njezine sestre Katie (24) Alexander Williams pronađen mrtav. Baleov šogor se navodno ubio dok je bio predmet istrage centra za socijalnu skrb. Emma je nakon tih vijesti otišla sestri dati joj podršku.

Bale i Rhys-Jones planirali su održati dva vjenčanja - jedno tajno u Italiji kojem su trebale prisustvovati brojne poznate osobe te drugo za obitelj i prijatelje u velškom gradu Cardiffu. "Planovi su (prije odgode) bili dosta uznapredovali. Emma je probala obje vjenčanice", rekao je rođak Rhys-Jones. "No, previše je previranja trenutno u njihovim životima i oni bi htjeli da se stvari smire prije nego što se vjenčaju. Još su uvijek zaljubljeni, međutim problemi su se jednostavno nagomilali."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 19:13