RAZDOR U KRALJEVSKOJ OBITELJI

ODRŽAN MARATONSKI SASTANAK PRINCA HARRYJA I KRALJICE Razgovarali su čak četiri sata, britanski mediji doznali su što mu je rekla

 
kraljica Elizabeta II. i princ Harry
 Getty Images

Nakon što su u siječnju najavili svoj izlazak iz britanskih kraljevskih institucija, princ Harry i Meghan Markle unijeli su razdor u kraljevsku obitelj, no čini se kako situacija ipak nije toliko tragična.

Naime, britanski mediji pišu kako se Harry u nedjelju napokon sastao s bakom, 93-godišnjom kraljicom Elizabetom II., koja mu je navodno rekla "da će uvijek biti dobrodošao kući".

Baka i unuk poslije ručka u dvorcu Windsor razgovarali su puna četiri sata, a na susretu je, piše Daily Mail, inzistirao princ Harry.

- Nemoj zaboraviti da te puno volimo... Ako se predomislite, Meghan i ti uvijek se možete vratiti kući, dočekat ćemo vas raširenih ruku - ovo su riječi koje je Elizabeta uputila unuku.

Iako je isprva bila razočarana i bijesna zbog Harryjeve i Meghanine odluke da napuste Veliku Britaniju i presele se u Sjevernu Ameriku, kraljica se donekle primirila, ali princu je dala do znanja kako bi "češće voljela viđati" devetomjesečnog praunuka Archieja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:29