NJIHOVA LJEPOTA NE BLIJEDI

ONE SU DOKAZ DA SU GODINE SAMO BROJ Neke od njih proslavile su 70. rođendan, a izgledaju kao da je za njih vrijeme stalo!

 gettyimages

Svaka žena željela bi mladenački izgled zadržati što je dulje moguće. I dok neke muku muče sa spomenutim, a brojni celebrityji pribjegavaju plastičnim operacijama kojima naprave više štete nego koristi, čini se da su neke od zvijezda s A liste otkrile izvor mladosti. Da je tome zbilja tako, govori izgled dama u nastavku. Sve imaju preko 60 godina, a izgledaju bolje od upola mlađih kolegica.

Jane Seymour

Glumica domaćoj publici možda najpoznatija po ulozi u seriji 'Dr. Quinn, žena vrač ' te filmu 'James Bond: Živi i pusti umrijeti' u veljači je proslavila 65. rođendan, no i dalje izgleda prekrasno. Tijekom godina njezin rad je nagrađen brojnim priznanjima, između ostalog jednim Emmyjem, s dva Zlatna globusa i zvijezdom na holivudskoj Stazi slavnih.

CANNES, FRANCE - MAY 13: Jane Seymour attends the opening ceremony and premiere of
Getty Images / Getty Images

Goldie Hawn

Iako je to teško povjerovati, ova glumica u studenom slavi 71. rođendan. Za njezinu ljepotu zasigurno je zaslužna i ljubav s Kurtom Russellom koja traje više od 30 godina.

LONDON, ENGLAND - JULY 08:  Goldie Hawn attends the Novak Djokovic Foundation London gala dinner at The Roundhouse on July 8, 2013 in London, England.  (Photo by Ben A. Pruchnie/Getty Images for Novak Djokovic Foundation)
Getty

Tina Turner

Sa čak 76 godina Tina Turner ne pokazuje ni najmanji znak da nosi spomenute godine. Iza ove pjevačice je 70 godina karijere, a za svoje glasovne mogućnosti osvojila je bezbroj nagrada. Njezini hitovi i danas su jedni od omiljenih u raznim prigodama.

MILAN, ITALY - APRIL 30:  Tina Turner attends the Giorgio Armani 40th Anniversary  Silos Opening And Cocktail Reception on April 30, 2015 in Milan, Italy.  (Photo by Jacopo Raule/Getty Images  for Giorgio Armani)
Getty Images / Getty Images for Giorgio Armani

Meryl Streep

Vrijeme ništa ne može ni jednoj od najomiljenijih holivudskih dama. Nazivaju je najboljom glumicom njezine generacije, a ona sa svojih 67 godina izgleda nevjerojatno. O njezinom glumačkom umijeću govori čak 19 nominacija za Oscara, od čega je tri osvojila, a za Zlatni globus je bila nominirana čak 29 puta.

LONDON, ENGLAND - APRIL 12:  Meryl Streep arrives for the UK film premiere of
Getty Images

Jane Fonda

Pošto je osim kao glumica, poznata i kao fitness guru, nije ni čudno da Jane Fonda sa 78 godina izgleda fantastično. Kondiciju godinama održava redovitim odlascima na jogu i balet.

CANNES, FRANCE - MAY 16:  Jane Fonda attends the Premiere of
Getty Images / Getty Images

Klubu slavnih žena čija ljepota ne blijedi bez problema se mogu pridružiti i američka kazališna glumica i pjevačica Diahann Carroll, bivša Charliejeva anđelica Jaclyn Smith, glumica Mary Steenburgen te američki model i glumica Christie Brinkley.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:24