I OTVORENO GOVORE O TOME

ONI VOLE I MUŠKARCE I ŽENE Svjetske zvijezde koje se ne srame svojih veza s oba spola

 Getty

Iako su se s vremenom udale, a neke od njih već iza sebe imaju i po tri propala braka, ove svjetski slavne zvijezde u intervjuima su otvoreno pričale o svojim biseksualnim osjećajima. Ponekad se činilo kako o tome pričaju jer je to stvar trenda, no neke od njih tvrde da su u mlađim danima rado izlaze sa ženama.

Pa pogledajmo o kojim je to celebrityjima riječ.

Angelina Jolie

Na ovoj listi našla se i u glumica Angelina Jolie koja je na setu filma 'Foxfire' započela vezu s glumicom Jenny Shimizu. Jolie, koja je danas u braku s Bradom Pittom, tada je izjavila da se zaljubila u nju na prvi pogled. Shimizu je u intervjuima znala istaknuti da su vezu održavale godinama, čak i kad je Jolie bila s drugim muškarcima. Kad su Angelinu Jolie 2003. godine upitali je li biseksualka, ona je ovako odgovorila: Naravno. Ako se sutra zaljubim u ženu, hoću li smatrati da je u redu ako je želim dotaknuti i poljubiti? ako se zaljubim u nju? Naravno da da! - govorila je nekad glumica koja danas ima šestero djece s Bradom Pittom.

Megan Fox

- Neupitno je to jesam li biseksualka, mislim da se mogu vidjeti u vezi sa ženom, to svakako - rekla je Megan Fox jednom prilikom. Čak je izjavila i da bi, kad bi mogla birati, izabrala Oliviu Wilde kao svoju djevojku. - Kada bih birala onda bi to bila Olivia Wilde. Ona je tako seksi da poželim udaviti planinsko govedo golim rukama - iskreno je rekla Megan koja je od 2010. godine u braku s Brianom Austinom Greenom s kojim trenutačno čeka treće dijete.

David Bowie

O svojoj biseksualnosti jednom je prilikom progovorio i David Bowie, legendarni glazbenik koji je preminuo u siječnju ove godine. - Istina je - ja sam biseksualac i ne mogu demantirati izvor od kojeg je to poteklo. Smatram da je to najbolja stvar koja mi se dogodila u životu... - njegov je izjava za Playboy iz 1976. godine.

Amber Heard

Prije nego što je upoznala Johnnyja Deppa, Amber Heard prekinula je četverogodišnju vezu s Tayom van Ree.

- Imala sam uspješne veze s muškarcima i ženama. Volim koga volim, bitno je kakva je osoba - izjavila je 2010. godine ova glumica koja je trenutačno na naslovnicama svih medija zbog turbulentnog raskida s Deppom kojeg je optužila za nasilje. Pojavile su se čak i neke informacije da ju je glumac u naletu bijesa pokušao ugušiti jastukom.

Pink

I pjevačica Pink u intervjuima je otvoreno govorila o osjećajima prema ženama i muškarcima. - Biseksualka sam i ne sramim se toga. Ljubav je čista, bila ona realizirana s muškarcem ili ženom - zaključila je.

Drew Barrymore

Još 2003. godine Drew je u intervjuu za Contactmusic.com progovorila o svojoj seksualnosti. - Privlače li me žene seksualno? Naravno. Oduvijek sam se smatrala biseksualkom - rekla je tada glumica. Godinu kasnije priznala je da je dok je bila mlađa često izlazila sa ženama. Glumica danas iza sebe ima tri propala braka, a majka je dvoje djece.

Fergie

- Iako sam mnogo puta eksperimentirala, nikad nisam bila u ozbiljnoj vezi s djevojkom- otkrila je Fergie jednom prilikom za britanski The Sun. Povod za njezino razotkrivanje tada je bio spot za pjesmu 'I Got a Feeling' prepunom zgodnih plesačica. - Cure sam upoznala prije snimanja spota, prekrasne su i jako seksi - rekla je tada. Pjevačica je u braku s Joshom Duhamelom od 2009. godine.

Lady GaGa

Svoje biseksualne osjećaje pjevačica je priznala 2009. godine tijekom gostovanja u emisiji Barbare Walters. Kasnije je objasnila i da njezina pjesma 'Poker Face' govori o njezinim mislila o seksu sa ženom dok je s muškarcem. Gaga je poručila svima da njena biseksualnost nije marketinški trik i da svi koji tako misle mogu odmah `otpaliti`

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 22:43