ISKORISTIO PRILIKU

OPLJAČKAN PJEVAČ KOJEGA JE PROSLAVIO 'DESPACITO' Lopov se predstavio kao on pa mu iz hotelske sobe ukrao dragulje vrijedne 2 milijuna eura

 Profimedia, SIPA USA

Iz hotelske sobe u kojoj je boravio svjetski poznati reper Daddy Yankee ukradeni su dragulji vrijedni čak dva milijuna eura, izvještavaju lokalni mediji, a potvrdio je to i njegov PR tim.

Kako javljaju mediji, pljačku je počinio nepoznati lopov koji se prerušio u samog pjevača, a incident se dogodio u Španjolskoj, u Valenciji.

Portorikanski reper Daddy Yankee (41) najpoznatiji je po ogromnom plesnom hitu 'Despacito' koji je napisao i otpjevao zajedno s Luisom Fonsijem.

- Pjevač nije bio u hotelu u Valenciji u vrijeme pljačke. Više neće biti priopćenja vezano za ovaj slučaj jer ne želimo ometati istragu koja je u tijeku, napisao je PR tim Nevarez na Twitteru.

Sam reper na svojim društvenim mrežama nije komentirao pljačku.

Ramon Luis Ayala, poznatiji kao Daddy Yankee, prijavio je krađu dijamanata i dragulja iz sefa njegove hotelske sobe u utorak navečer, a policija je te navode potvrdila.

Prema napisima tamošnjeg lista Las Provincias, muškarac koji se predstavio kao Daddy Yankee zamolio je hotelskog djelatnika da mu otvori sef u sobi, a onda je uzeo dragulje, a također je otuđio i skupocjeni nakit i gotovinu iz ostalih hotelskih so0ba u kojima je bio smješten njegov tim.

Policija je ispitala Daddy Yankeeja i njegove kolege, kao i zaposlenike hotela, no nisu pronađeni sumnjivi otisci prstiju niti drugi dokazi.

Daddy Yankee u subotu je održao koncert u Valenciji u sklopu europske turneje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:53