PIŠE VANITY FAIR

ORGANIZIRALA TULUM 'SAYONARA ZARA' Nakon što je postala poznata i dovoljno bogata da kupuje dizajnersku odjeću, Meghan podijelila svoju jeftinu odjeću

 
 Matt Dunham/Pool / REUTERS

Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle, svojevremeno je na posebnom tematskom tulumu imena "Sayonara Zara" (japansko-engleski za "Zbogom, Zaro") gostima podijelila svoju "jeftiniju" odjeću. Vojvotkinja je taj tulum organizirala nakon što je postala dovoljno poznata i bogata da može početi kupovati dizajnersku odjeću.

"Meghan je oduvijek htjela da se zna za njezino ime. Nevjerojatno je pametna i stabilna, ali je istovremeno i jako oprezna. Nije tip osobe s kojom stvarno možete biti prijatelj. Ona je tip osobe kojoj će najbolja prijateljica biti njezina stilistica", rekla je u razgovoru za časopis Vanity Fair poznanica vojvotkinje.

Što se tiče tuluma "Zbogom, Zaro", jedna je holivudska ličnost časopisu potvrdila da se tulum održao te da je Markle gostima navodno poklonila svoju staru i jeftinu odjeću kako bi u svojem garderobnom ormaru napravila više mjesta za noviju i skuplju odjeću. Časopis tvrdi da je Meghan bila iznimno uredna te da je svoje cipele marke Betsey Johnson čuvala u kutijama kad god ih nije nosila.

Markle je navodno bila svjesna da će njezina popularnost u Hollywoodu porasti zbog uloge Rachel Zane u planetarno popularnoj seriji "Face" ("Suits") koja se počela emitirati 2011. godine. Vojvotkinja je ubrzo nakon održavanja tuluma "Zbogom, Zaro" uz pomoć svoje stilistice i najbolje prijateljice Jessice Mulroney u potpunosti preoblikovala svoju garderobu.

Mulroney i vojvotkinja postale su prijateljice kada su se upoznale na snimanju serije "Face". Markle je ulogu Rachel Zane igrala šest godina, a s Mulroney je postala bliska prijateljica kada se preselila iz Los Angelesa u Toronto. Vojvotkinja i stilistica čak su zajedno i ljetovale. Posjetile su, naime, Italiju 2016. godine. Mediji su pisali da je Mulroney vojvotkinji pomogla s pripremama za vjenčanje s princom Harryjem te da je s njom išla na probe vjenčanica.

Jedan je izvor rekao da su Meghan i Mulroney više od prijateljica te da se vojvotkinja uvelike ugleda na svoju stilisticu. "Meghan obožava Jessicu, ne samo kao prijateljicu već kao osobu besprijekornog ukusa i stila. Ona je Meghanin uzor i Meghan je do određene mjere oponaša", rekao je izvor. Mulroney je pratila Meghan tijekom njezine posjete Novom Zelandu. Prema nekim procjenama, Meghan je tijekom tog putovanja nosila odjeću vrijednu 50 tisuća funti (411 tisuća kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:47