SEOSKA IDILA ILI PAKAO?

OSIGURANJE SLAVNE PJEVAČICE MALTRETIRA SUSJEDE 'Vikali su na dijete i rasplakali ga, prate nas dronovima! Glumi šerifa, ma trebala je ostati u gradu!'

 
Rita Ora
 PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Nakon što je krajem ožujka premijerno predstavila spot za novi singl "How To Be Lonely", kojim najavljuje treći studijski album, Rita Ora povukla se u (samo)izolaciju na selo.

Engleska pjevačica podrijetlom s Kosova luksuzni londonski dom zamijenila je raskošnim imanjem na jugozapadu zemlje. No iako je Rita, čini se, ondje pronašla svoj mir u jeku pandemije virusa COVID-19, mještani, očito nenavikli na prisutnost velikih zvijezda u svom malom susjedstvu, na rubu su živaca.

- Bolje da je ostala u gradu! Zaštitari je ovdje prate u stopu, a nas tjeraju s javih pješačkih staza. Ona sama čak se drznula ući na privatan posjed kako bi uvodila nekakav svoj red i zapovijedala nam kako se ponašati. Pa nije ona lokalni šerif! - požalili su se susjedi.

- Zamislite, moj sin, sedmogodišnjak, došao je kući uplakan nakon što je Ritino osiguranje vikalo na njega i branilo mu hodati javnom površinom u blizini njezina imanja! No to nije sve - nekoliko minuta poslije, na nas je poslana bespilotna letjelica! Dron nas je pratio sve dok nismo došli do vlastite kuće - izjavila je jedna bijesna majka, a prenosi The Mirror.

Glazbeničin agent kaže kako 29-godišnja Ora na selu boravi od 21. ožujka i poštuje sve preporuke koje u jeku pandemije objavljuju nadležne službe. Njezini prijatelji također odbacuju optužbe o uznemiravanju susjeda.

- S njom u kući boravi još petero ljudi, s njima radi na novom albumu, to je sve - tvrde izvori bliski pjevačici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:09