TEŠKA SITUACIJA

OSJETIO JE JAKU BOL U PRSIMA Antonio Banderas hitno prebačen u bolnicu, navodno je pretrpio infarkt: 'Hvala liječnicima što su se pobrinuli za mene'

 REUTERS

Antonio Banderas prošli je četvrtak dok je vježbao u kućnoj teretani osjetio jake bolove u prsima zbog čega je odmah kontaktirao Hitnu pomoć. Španjolski glumac, koji je prošle godine u kolovozu proslavio 56. rođendan, prevezen je u bolnicu u blizini njegovog doma u Surreyu.

Zadržan je na promatranju, a kada je utvrđeno da je izvan životne opasnosti, pušten je kući. Navodno je imao infarkt, no to nije službeno potvrđeno. Banderas je za britanski The Sun pohvalio liječnike koji su se pobrinuli za njega i izjavio da je imao 'epizodu'.

Poslije života u Hollywoodu, Banderas je kupio imanje vrijedno 2,4 milijuna funti u Surreyu gdje živi s djevojkom i modelom Nicole Kimpel.

Kuća je u mirnom okruženju, a kako se glumac prije nekoliko godina ostavio raskalašenog života i posvetio zdravom načinu življenja, baš to mu i odgovara.

Iza Antonija je 18 godina dug brak s Melanie Griffith od koje se razveo 2014. godine. Neki od najpoznatijih filmova u kojima je Banderas glumio su 'Desperado', 'Legenda o Zorrou' te 'Bilo jednom u Meksiku'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:09