TATA NAPADA

OTAC MEGHAN MARKLE IZGUBLJEN NAKON ŠTO JE ČUO ZA TRUDNOĆU Šalje molbe palači, nadbiskupa traži pomoć, navodno sprema i pravnu bitku za unuke

 
 Profimedia

Thomas Markle, otac vojvotkinje od Sussexa, kontaktirao je nadbiskupa od Canterburyja kako bi mu pomogao izgladiti odnos s Meghan, a navodno razmišlja i o pravnoj bitci kako se ne bi dogodilo da mu onemoguće doticaj s budućim unucima.

Markle, koji živi u Meksiku, navodno je opet kontaktirao Kensingtonsku palaču i poslao molbu da mu se omogući put do Londona kako bi posjetio i vidio svoju kćer nakon povratka s kraljevske turneje u Južnom Pacifiku.

74-godišnjak nije mogao prisustvovati vjenčanju slavnog para zbog problema sa srcem. Baš je nekoliko dana ranije bio hospitaliziran i liječnici su mu sugerirali puno odmora i manje živciranja. No, Thomas već neko vrijeme otvoreno izražava žaljenje zbog lošeg odnosa s kćerkom, a sad će navodno učiniti sve da se ista stvar ne ponovi s budućim unucima.

‘Thomas je rekao da će Markleova krv teći venama djeteta koliko i ‘plava krv’ kraljevskog dijela obitelji. Smatra da ima svoja prava. Priznaje pogreške, ali sad kad je Meghan trudna, on je očajan i želi ispraviti stvari. Zato se i javio Kensingtonskoj palači nakon što je objavljeno da Meghan i Harry čekaju bebu, nadajući se da će ih njegov budući unuk ili unuka povezati’, rekao je izvor za Mirror.

Otac i kći nisu razgovarali od svibnja, a za trudnoću je navodno čuo na radiju vozeći se u automobilu. Nada se da će dijete nazvati Thomas ako bude dječak.

Odnosi u obitelji Markle već dugo nisu idilični, a njihovo ‘prljavo rublje’ i tajne ne prestaje curiti u medije otkako je Meghan postala dio engleske kraljevske obitelji. U posljednjoj bizarnoj priči glavnu je ulogu imao Meghanin polubrat koji je za Radar Online rekao kako je više nego jednom svjedočio da otac Thomas uzima kokain u njihovoj obiteljskoj kući.

- Znao sam vidjeti ogledalo puno kokaina i njega kako šmrče - rekao je Tom Junior (52). Optužio je oca da ga danima nije bilo kod kuće jer je negdje tulumario i opijao se do besvijesti, a potom bi dolazio doma prvoj ženi Roslyn, njegovoj i Samanthinoj majci. Tvrdi da su se razveli jer ju je Thomas varao, a priznao je i da se sam okoristio od očeve zalihe marihuane.

Thomas Markle uporno odbacuje sve optužbe, a u tome ga podržava kći Samantha (53). Ona svog brata naziva ‘izgubljenim alkoholičarom’ koji više nema doticaj s realnošću i kojeg se i otac odrekao. Ona pak napada brata da sve to prepričava zbog novca i osvete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:11