INTERVJU

OTAC MEGHAN MARKLE OTVORIO DUŠU NAKON VJENČANJA KĆERI 'Zaplakao sam kad sam je vidio. A princu Harryju sam rekao: Moraš mi obećati jednu stvar'

Thomas Markle stariji, Meghan Markle
 Damir Sagolj, / Profimedia, Mega Agency; REUTERS

Ocu Meghan Markle Thomasu Markleu starijem (73) žao je što nije prisustvovao kraljevskom vjenčanju i tako postao "fusnota u jednom od najvećih trenutaka u povijesti", piše Daily Mail.

Amerikanac je u intervju s Piersom Morganom za televizijsku emisiju Good Morning Britain rekao da je više puta pričao s princom Harryjem prije nego što ga je Harry zamolio za ruku njegove kćeri Meghan. "Rekao sam mu: 'Ti si gospodin. Obećaj mi da na nju nikada nećeš podići ruku i dat ću ti dopuštenje da je oženiš", otkrio je Markle u intervjuu.

Markle je također otkrio da mu je Harry navodno rekao da je "otvoren za eksperiment Brexita" te da misli da Donaldu Trumpu "treba dati šansu". "Ja sam mu se požalio da mi se (Donald Trump) ne sviđa, međutim on mi je rekao da mu dam šansu. Ne slažem se s time", rekao je Markle.

Dodao je i da je zahvalan "naočitom" princu Charlesu što je uskočio i dopratio Meghan do oltara, ali i da je bio malo ljubomoran jer je cijeli događaj morao gledati na televiziji, a ne uživo. "Bila je prelijepa. Malo sam zaplakao kada sam je vidio. Bio sam jako ponosan i nisam se mogao sjetiti boljeg trenutka u mom životu. Cijeli svijet je gledao moju kćer", rekao je Markle. "Ne mogu zamisliti bolju zamjenu od gospodina Charlesa. Izgledao je jako naočito. Bio sam ljubomoran. Želio bih da sam to bio ja, ali sam zahvalan što je on uskočio", dodao je Markle.

Markle je rekao da se ispričao Harryju i Meghan za incident s paparazzi fotografijama koje je s njim u dosluhu snimio fotograf Jeff Rayner. "Bili su puni suosjećanja kada se to sve događalo. Nisu davali nikakve informacije medijima jer bi ih to samo potaknulo da nastave kopati", dodao je.

"Nesretna okolnost je da sam ja sada fusnota u jednom od najveći trenutaka u povijesti umjesto da sam otac koji je svoju kćer dopratio do oltara. Bio je to vrlo emotivan trenutak. Bilo mi je žao jer sam je htio dopratiti do oltara. Međutim, zahvalan sam što je sve završilo tako kako je završilo", zaključio je Markle.

Markle je također rekao da bi volio doći u London upoznati Harryjevu obitelji, uključujući i kraljicu Elizabetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:03