NEVJEROJATNA PRIČA TORI SPELLING

Otac milijunaš joj je u oporuci ostavio siću, doživjela je živčani slom i po peti put ostala - trudna!

 REUTERS

Obitelj Tori Spelling i njezinog supruga Deana McDermotta uskoro će se proširiti za još jednog člana.

Naime, zvijezda nekad omiljene serije 'Beverly Hills' trudna je peti put, piše časopis People.

- Uvijek smo željeli veliku obitelj. Stvarno sam sretna - izjavila je Tori.

Par već ima sinove Liama (9) i Finna (4), te kćeri Stellu (8) i Hattie (5).

- Kad smo saznali da ćemo dobiti još jedno dijete, Dean je samo komentirao da smo se nedavno riješili pelena te da je mislio kako smo završili s time. Ove godine su svi krenuli i u školu i u vrtić pa smo na to gledali kao na novi početak - našalila se Tori.

No glumica je za kraj intervjua dodala da im je beba broj pet baš trebala da Dean i ona zaokruže desetu godišnjicu braka.

Mnogima je vijest o trudnoći veliko iznenađenje jer im je zadnjih godina brak bio u krizi pa je tako glumica prije dvije godine završila u bolnici jer je doživjela živčani slom.

Osim toga, mjesecima se pisalo da su financijski pred bankrotom. Zbog problema s novcem prošle godine su preselili u manji dom.

Otac Tori Spelling bio je legendarni redatelj Aaron Spelling koji je preminuo u lipnju 2006. godine. Mnoge je iznenadio kada joj je oporukom odlučio srezati nasljedstvo i tom prilikom ostaviti joj samo 800 tisuća dolara. Glumica je očekivala bar 200 milijuna dolara od 600 na koliko je njegovo nasljedstvo procijenjeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:02