SPAŠAVA OBITELJSKI RESTORAN

OTAC SLAVNE PJEVAČICE OSRAMOTIO SE NA TWITTERU 'Stvarno?! Nije vas sram ovako javno žicati lovu, a kći vam 'leži' na milijunima? Koji k**ac?!'

Lady Gaga s ocem
 DC / Backgrid UK / Profimedia

Svjetska ekonomija ozbiljno je ugrožena zbog pandemije koronavirusa, a na popisu prvih "žrtava" našle su se i neke slavne osobe - jedan od njih je, objavili su američki mediji, i Joseph Germanotta, otac megapopularne pjevačice Lady Gage, vlasnik nekoliko talijanskih restorana u New Yorku.

S obzirom da je većina ugostiteljskih objekata morala zatvoriti svoja vrata kako bi se sprječilo širenje virusa COVID-19, isto je bio primoran napraviti i 64-godišnji Joseph.

Oko 30 zaposlenika njegova restorana Joanne Trattoria u njujorškoj četvrti Upper West Side još barem mjesec dana neće moći dolaziti na posao, zbog čega je Germanotta na Twitteru objavio dramatičan apel javnosti - no umjesto pomoći na koju je očito računao, glazbeničin otac dobio je uvrede i negodovanja.

- Radim najbolje što mogu, ali moje osoblje treba financijsku pomoć... Moram im osigurati plaće, a tu su i troškovi najamnine, komunalne usluge i ostali tekući računi... - napisao je Joseph na Twitteru i zamolio javnost da mu pomogne prikupiti 50.000 dolara kako bi mogao nastaviti poslovati u doba novonastale krize.

- Stvarno?! Nije vas sram ovako javno žicati lovu, a kći vam doslovce 'leži' na milijunima? Koji k**ac?! Uostalom, nije li i sama Lady Gaga suvlasnica obiteljskog restorana za koji vi sad tražite pomoć? - samo su neki od komentara bijesnih Amerikanaca (među njima je i bloger te kolumnist Perez Hilton), zbog kojih je Joseph Germanotta ekspresno izbrisao spornu objavu s Twittera.

Podsjetimo, njegova kći je, prema pisanju časopisa Forbes, samo tijekom prošle godine zaradila 39,5 milijuna dolara. Pjevačica još nije komentirala očev postupak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:24