JOŠ JEDAN INCIDENT

OTKAKO JE PREKINULA S KLIČKOM, MLADA GLUMICA GUBI KONTROLU Pijana i histerična dočekala policiju nakon što joj se dečko potukao s ocem

 
Hayden Panettiere
 Profimedia, Mega Agency

Otkako je prekinula s dugogodišnjim partnerom, poznatim boksačem Vladimirom Kličkom, Hayden Panettiere upada u probleme i neugodne situacije.

Kako doznaje američki TMZ, 29-godišnja glumica prošli je mjesec imala posla s policijom. Pozvani su na intervenciju nakon što se njezin novi dečko Brian Hickerson potukao sa svojim ocem Davidom. Hayden je navodno otvorila vrata policajcima pijana i histerična.

Portal je došao u posjed izvještaja policije u Greenvilleu u Južnoj Karolini, a koji se tiče incidenta otprije dva tjedna u koji su bili uključeni Hayden, njezin dečko Brian i njegov otac David.

St. Augustine, FL  - Hayden Panettiere and boyfriend Brian Hickerson hold hands as they head to an afternoon movie with her brother Janson Panettiere and a friend in St. Augustine, FL. The couple started dating earlier this summer after being spotted at Hollywood hotspot Craig's amidst rumors that Panettiere and longtime partner, Ukrainian boxer Wladimir Klitschko, were on the rocks.

Pictured: Hayden Panettiere, Brian Hickerson



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 392031859, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Hayden Panettiere i Brian Hickerson

Policija je izašla na teren zbog prijave za napad i remećenje reda i mira. Kad je prvi policajac došao, kroz prozor je vidio Briana kako naganja svog tatu s bocom u ruci. Rekao je da je Hayden dojurila i otvorila vrata, bila je u panici, a on je odmah stavio Brianu lisice kako bi ustanovio što se događa.

Rekao je da Brian nije htio surađivati i nije htio dati osobne podatke kako incident ne bi utjecao na Hayden i njezinu karijeru. A ona je navodno s Davidom pila cijelo poslijepodne prije incidenta. David je na licu imao vidljive ozljede, nekoliko masnica i krvavu ranu, no policiji je rekao da je pao.

West Hollywood, CA  - Hayden Panettiere goes barefoot after dinner at Craig's after a date night with a mystery man. She playfully grabs onto a photographer's camera as she heads back to her ride after a meal.

Pictured: Hayden Panettiere

BACKGRID USA 2 AUGUST 2018, Image: 380851741, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Hayden u sukobu s fotografom u kolovozu

U kolovozu ove godine paparazzi su snimili Hayden i Briana u izlasku u Hollywoodu. Hayden se ponašala suludo, izgubila je cipele i čarape, hodala bosa, a na kraju se divljački sukobila s fotografima, pokušavala im razbiti opremu i potjerati ih.

Hayden i Brian hodaju nekoliko mjeseci nakon što je ona prekinula s Vladimirom Kličkom s kojim ima kćer Kayu.

28-3-2017

Celebrity Selfies 

Pictured: Hayden Panettiere Wladimir Klitschko  Kaya Evdokia Klitschko, Image: 326928079, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet
Nekad obitelj - Vladimir Kličko, Hayden Panettiere i Kaya Evdokia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:19