ZLOČESTI DEČKO

OTKRIO PIKANTERIJE IZ VEZE SA SLAVNOM PJEVAČICOM 'Nazvala me i rekla: 'Ovuliram. Sjedaj na avion i dođi'. Nudila mi je novac da joj napravim dijete'

 
 Profimedia, Backgrid USA

Umirovljenog američkog košarkaša Dennisa Rodmana (58) oduvijek je pratio glas velikog zavodnika - ženio se triput, bio je u braku i sa seks-bombom Carmen Electrom, a povezivali su ga s mnogim poznatim damama - od bivše porno zvijezde Jenne Jameson i glumice Vivice A. Fox do pop kraljice Madonne.

Iako je s pjevačicom bio početkom '90-ih, bivši košarkaš i danas često govori o njihovoj vezi. Tako je u intervjuu za "The Breakfast Club" otkrio kako je Madonna, s kojom se viđao samo tijekom 1994., očajnički željela postati majka.

- Rekla je da će mi platiti 20 milijuna dolara ako zatrudni i rodi dijete - izjavio je Dennis.

Na pitanje je li on bio jedini muškarac kojemu je Madonna "nudila novac za potomstvo", Rodman je odgovorio kako nije siguran, ali ne bi ga čudilo da je njegova bivša baš na taj način ostala trudna s plesačem Carlosom Leonom, s kojim je dobila kćer Lourdes (22).

U daljnjem razgovoru prisjetio se još jedne bizarne anegdote koju je doživio s danas 61-godišnjom glazbenicom.

- Tu večer organizirao sam kockarsko druženje u Las Vegasu, a ona me nazvala i rekla da ovulira... Htjela je da odmah sjednem na avion za New York i dođem k njoj. Platila je sve troškove leta. Uglavnom, napravio sam to. Poseksali smo se i ja sam pet sati poslije opet kockao s dečkima u Las Vegasu - otkrio je kontroverzni Rodman.

Dodao je i kako je upravo on najodgovorniji za razvoj Madonnine karijere.

- Meni ta naša veza definitivno nije trebala zbog slave, baš suprotno od toga. Ja sam '90-ih već bio na vrhu, a ona je počela lagano padati. Sviđao joj se moj imidž zločestog dečka, zato je i bila sa mnom, trebao joj je publicitet, a ja sam joj ga dao - zaključio je bivši košarkaš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:19