ZANIMLJIV DETALJ

OTKRIVENA TAJNA MISTERIOZNOG CRNOG PRSTENA PRINCA HARRYJA: To je najnapredniji komad tehnologije koji možete nositi

 
 Profimedia, Press Association

Obožavatelji kraljevskog para Meghan Markle i princa Harryja, koji su trenutno na svojoj australskoj turneji, pomno prate svaki korak mladih supružnika pa im tako nije promakao ni neobičan prsten na Harryjevoj ruci.

Vojvoda od Sussexa poznat je po tome da nosi samo nakit s nekim sentimentalnim značenjem, a sada je viđen s robusnim crnim prstenom na desnoj ruci.

Neki nagađaju da je to možda poklon od supruge Meghan kojom je obilježila sretnu vijest o dolasku bebe, no drugi smatraju da prsten možda ima veze s nadolazećim Invictus sportskim igrama u Sydneyu 2018.

Bilo kako bilo, otkriveno je da prsten načinjen od titana zapravo bilježi aktivnosti svojeg vlasnika poput spavanja, kretanja i sličnog te je opisan kao najnapredniji komad tehnologije koji možete nositi.

Prsten je dostupan u dvije verzije, a princ Harry nosi 'Heritage' dizajn.

Inače, Harry posjeduje nekoliko komada zanimljivog nakita među kojima je i vjenčani prsten od platine. Kad su tek počeli izlaziti, Meghan i Harry počeli su nositi identične narukvice od plavih perlica.

Prsten od titana Harry je počeo nositi tek po dolasku Australiju, možda da mu pomogne oko jet lega jer su na dugačkom putovanju supružnici promijenili nekoliko vremenskih zona.

A možda se pomoću prstena priprema i na besane noći koje će uslijediti kad stigne prinova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:25