ODBRUSILA KRITIČARIMA

'OVO JE SMIJEŠNO!' Uvrijeđena Jennifer Lawrence odgovorila svima koji su kritizirali njezinu otvorenu haljinu na hladnoći

 
Jennifer Lawrence
 Profimedia, Press Association

Jennifer Lawrence odgovorila je na komentare o njezinoj vrlo otvorenoj haljini u kojoj se pojavila na predstavljanju svog novog filma 'Red Sparrow'.

Lawrence je rekla da je vrlo uvrijeđena jer je haljina bila njezin izbor.

'Wow, ne znam odakle da počnem i što da kažem na tu 'kontroverzu oko vrlo otvorene haljine po hladnoći'. Ovo ne samo da je potpuno smiješno, nego je i vrlo uvredljivo. Ta Versaceova haljina je bila prelijepa. Pa zar mislite da ću je sakriti kaputom ili šalom? Bila sam vani samo pet minuta. A za tu haljinu stajala bih i na snijegu jer volim modu i ova je haljina bila moj izbor. Ne pretjerujte s reakcijama i ne budite opsjednuti sa svakom sitnicom koju netko napravi, kaže ili obuče. Sve što nosim je moj izbor. A ako želim da mi bude hladno – to je također moj izbor!'', napisala je Jennifer na Facebooku.

Podsjećamo, 'skandal' je izbio nakon što se Jennifer po cičoj zimi pojavila u haljini koja otkriva puno kože, dok su njezini muški kolege bili pokriveni od glave do pete i dobro zakopčani.

Francis Lawrence (left), Matthias Schoenaert (second left), Jennifer Lawrence (centre), Joel Edgerton (second right) and Jeremy Irons (right) sattending a Red Sparrow photocall at the Corinthia Hotel, London., Image: 363814585, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Francis Lawrence, Matthias Schoenaert, Jennifer Lawrence, Joel Edgerton i Jeremy Irons

Mnogi su komentirali kako nije u redu da Jennifer mora pokazivati toliko kože samo zato što je žena te da je čitav taj prizor razgolićene žene i obučenih muškaraca vrlo seksistički. No bilo je i onih koji su rekli da je takva reakcija javnosti pretjerana.

Inače, sporni događaj zbio se na terasi hotela Corinthia u Londonu tijekom fotografiranja ekipe filma 'Red Sparrow', špijunskog trilera u kojem Lawrence glumi balerinu koja postaje sovjetska špijunka i koja zavodi muškarce kako bi od njih dobila tajne podatke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:02