SLAVNI CINIK JE REKAO 'DA'

Oženio se francuski pisac Michel Houellebecq

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 23.09.2018. u 13:05

November 9, 2016 - Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina - Entrevista al escritor frances Michel Houellebecq..Santiago Filipuzzi..09/11/2016, Image: 305697960, License: Rights-managed, Restrictions: * Argentina & Chile Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives
Profimedia, Zuma Press - Archives

 

Oženio se francuski romanopisac Michel Houellebecq, autor "Elementarnih čestica" i "Pokoravanja", objavila je na svojem Instagram računu pjevačica Carla Bruni koja je prisustvovala vjenčanju.

"Čestitke Lysis i Michelu Houellebecqu na prekrasnom vjenčanju i hvala što ste nam dopustili da podijelimo vašu sreću", napisala je supruga nekadašnjeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, pored fotografije para.

Dopisala je i riječi iz pjesme s njezina albuma "Comme si de rien n'etait", iz 2008.

 

Hladno čudovište, cinik i provokator za jedne, genijalni prorok za druge, Michel Houellebecq, star 60 ili 62 godine ovisno o izvorima, jedan je od najpoznatijih francuskih pisaca u inozemstvu.

Posebno je polemiku izazvao roman "Pokoravanje", objavljen 7. siječnja 2015., na dan pokolja u Charlie Hebdou, koji priča o dolasku na vlast muslimanskog predsjednika u Francuskoj 2022.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo