'BLAGOSLOVLJENI'

OŽENIO SE NAJVEĆI SNAGATOR MODERNOG HOLLYWOODA Zvijezda akcijskih filmova Dwayne Johnson na Havajima uplovio u bračnu luku s djevojkom Lauren Hashian

 
Lauren Hashian i Dwayne Johnson
 Mario Anzuoni / REUTERS

Američki glumac i bivši kečer Dwayne "The Rock" Johnson (47) u ponedjeljak je na Instagramu objavio da je 18. kolovoza na Havajima oženio svoju dugogodišnju djevojku Lauren Hashian (34) s kojom je već 12 godina u vezi, piše Entertainment Tonight.

"Uzimamo", napisao je Johnson uz fotografiju Hashian i sebe. "18. kolovoz 2019. godine. Havaji. Blagoslovljeni."

Johnson je za tu prigodu odjenuo bijele hlače i djelomično prozirnu bijelu košulju, dok je Hashian odjenula klasičnu vjenčanicu prekrivenu čipkom i ukrašenu cvijećem.

Hashian i Johnson imaju dvoje djece - kćeri Jasmine (3) i Tiju (1). Johnson iz prethodnog braka s producenticom Dany Garcijom (50) ima 18-godišnju kćer Simone. Garcia i Johnson u braku su bili od 1997. do 2007. godine i još uvijek su dobrim odnosima, a ona mu često producira filmove u kojima glumi.

Johnson je u intervju za ET u srpnju 2018. godine rekao da je Hashian u gotovo svakoj prilici nazivao svojom suprugom. "Puno ljudi me pitalo, 'A da? Vjenčao si se?'. Ja bih odgovorio da nisam. Polakše, nemojte požurivati velikog taticu", rekao je Johnson.

Hashian i Johnson upoznali su se 2006. godine na snimanju filma "The Game Plan" u Bostonu, Hashianinom rodnom gradu, ali su vezu započeli tek nakon što se Johnson razveo od svoje tadašnje supruge Garcije, piše HollywoodLife.

Prema pisanju Daily Maila, par se trebao vjenčati na proljeće ove godine, međutim Hashian je ostala u drugom stanju pa su odgodili vjenčanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:19