NOVA KRALJICA PROVOKACIJE

PA BAŠ I NIJE ANĐEO: BELLA HADID POKAZALA PIERCING NA ŠKAKLJIVOM MJESTU Isti ima i njezina prijateljica, a što je sa starijom sestrom?

 REUTERS

Časopis GQ proglasio ju je modelom godine 2016., a nedavno je debitirala i na reviji brenda Victoria's Secret. Vole je Marc Jacobs, Givenchy i Chanel, a 20-godišnja Bella Hadid sad se pohvalila i najprovokativnijim editorijalom, koji je snimila za magazin Paper.

Isti časopis lani je potpuno skinuo reality zvijezdu Kim Kardashian, nakon čega je internet doslovce 'eksplodirao' zbog njezine predimenzionirane stražnjice.

A photo posted by BELLA HADID (@bellahadicl) on

Iako je Bella ispred fotoobjektiva bila puno čednija, ipak je pokazala da ima piercing na bradavici.

A photo posted by @creeativeheroine on

Amerikanka očito slijedi trend, koji je među prvima pokrenula njezina prijateljica, također manekenka, Kendall Jenner, a je li na njega 'pala' i Bellina godinu dana starija sestra Gigi, još se ne zna.

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

Mlađa uzdanica klana Hadid nedavno se požalila kako su joj mediji nepravedno dali nadimak 'Mrgud' jer se, tvrde, skoro nikad ne smije.

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

'Jednostavno si ne izgledam dobro kad pokažem zube, ali to ne znači da sam dosadna i mračna. Morat ću vježbati kako 'nabaciti' dobar osmijeh ispred ogledala iza zatvorenih vrata', komentirala je Bella.

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

Amerikanka je zbog editorijala za časopis Paper promijenila imidž - kosu je obojala u platinastoplavu nijansu, a obožavatelji su pohvalili njezin novi izgled.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:23