CENTIMETRI (NI)SU BITNI

'PA NISAM JA KRIV ŠTO MI JE VELIK!' Američkom pjevaču Instagram obrisao fotografiju, on ih optužio za diskriminaciju: 'Vratite anakondu!'

 
Jason Derulo
 INSTAGRAM, Profimedia

Jason Joel Desrouleaux (30), poznatiji kao Jason Derulo, krajem studenoga na Instagramu se pohvalio provokativnom fotografijom s Balija na kojoj pozira u kupaćim gaćama, ali umjesto u njegov nabildani torzo, pratitelji su, sudeći po brojnim komentarima, očito gledali isključivo u ono što se "skriva" ispod rublja.

Svjestan "veličine", i sam Derulo tad je napisao kako u "gaćama ima - anakondu", uspoređujući svoje spolovilo s najvećom i najtežom svjetskom zmijom!

INSTAGRAM
Jason Derulo

No ovih dana Instagram je uklonio njegovu fotografiju jer je ista, objasnili su, "prekršila njihova pravila o golotinji i seksualnoj aktivnosti". Američki pjevač odmah je podnio molbu za vraćanjem fotografije, pritom ne skrivajući koliko je razočaran cenzurom na dotičnoj društvenoj mreži.

- Kakva diskriminacija! Pa nisam ja kriv što mi je velik! Uostalom, nisam gol, nosim rublje... Opet dvostruki standardi - sve one žene bez problema mogu pokazivati guzice na Instagramu, a ja objavim fotografiju s Balija i oni je uklone... Vratite anakondu! - napisao je Derulo.

View this post on Instagram

Who did it better

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo) on

Inače, ovaj miljenik žena svojedobno je bio u trogodišnjoj vezi s kolegicom Jordin Sparks, a povezivali su ga i s Filipinkom Daphne Joy, modelom koja s reperom 50 Centom ima sedmogodišnjeg sina Sirea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:35