KAKAV KIKS

PA ONI UOPĆE NEMAJU POJMA GDJE SE NALAZE!? Društvo iz Guns N' Rosesa ponovilo pogrešku Robbieja Williamsa iz Beograda i naljutilo pola Australije!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.02.2017. u 21:16

Former Guns N' Roses guitarist Saul Hudson, better known by his stage name Slash, performs during his concert tour in Jakarta August 3, 2010. Hudson will perform in two cities, Jakarta and Surabaya, during his Indonesia tour. REUTERS/Beawiharta (INDONESIA - Tags: SOCIETY) - RTR2H0HU
REUTERS

Kada je društvo iz benda Guns N' Roses zakoračilo na pozornicu u Melbourneu sasvim neočekivano dočekala ih je salva zvižduka i negodovanja. Za to se pobrinuo čovjek koji cijelu karijeru najavljuje koncerte popularnih rokera. Kada su se Slash  i društvo pred oduševljenom publikom u Melbourne, stanoviti McBob je zaurlikao:

- Pozdrav Sydneyju!

Publika je podivljala, a vjerojatno glazbenicima ništa nije bilo jasno. Ta slučajna pogreška možda bi prošla i nezamijećeno da između Sydneyja i Melbournea već desetljećima ne vlada veliko rivalstvo. Stalno se svađaju koji je bolji, ljepši i zabavniji grad, a napetosti između njih najviše se osjete na sportskim borilištima.

Glazbenici su preko društvenih mreža bili toliko zatrpani uvredama da su se na kraju morali ispričavati preko društvenih mreža.

- Melbourne! Nakon 30 godina McBob je napravio pogrešku i zbog toga se želimo ispričati. Hvala svima što ste došli!

Ova poruka kao da je smirila fanove koji su stali u obranu McBoba.

- Jedna pogreška svakih 30 godina. To možemo podnijeti - jedan je od komentara.

Ovo nije prvi put da poznati glazbenici uopće nemaju pojma u kojem gradu sviraju. Tako se BBC podsjetio nekoliko bizarnih pogrešaka, a jedna od njih ima veze i s Hrvatskom. Naime, Robbie Williams je 2015. godine na koncertu usred Beograda počeo urlati 'Zagreb'! Od ostalih tu je Britney Spears koja je zamijenila Manchester Londonom, Bruce Springsteen je pomiješao Pittsburg i Cleveland, a Usher je mislio da se nalazi u Maidstoneu, a zapravo je bio u Manchesteru.

 

Izdvajamo