KAKAV KIKS

PA ONI UOPĆE NEMAJU POJMA GDJE SE NALAZE!? Društvo iz Guns N' Rosesa ponovilo pogrešku Robbieja Williamsa iz Beograda i naljutilo pola Australije!

 REUTERS

Kada je društvo iz benda Guns N' Roses zakoračilo na pozornicu u Melbourneu sasvim neočekivano dočekala ih je salva zvižduka i negodovanja. Za to se pobrinuo čovjek koji cijelu karijeru najavljuje koncerte popularnih rokera. Kada su se Slash i društvo pred oduševljenom publikom u Melbourne, stanoviti McBob je zaurlikao:

- Pozdrav Sydneyju!

Publika je podivljala, a vjerojatno glazbenicima ništa nije bilo jasno. Ta slučajna pogreška možda bi prošla i nezamijećeno da između Sydneyja i Melbournea već desetljećima ne vlada veliko rivalstvo. Stalno se svađaju koji je bolji, ljepši i zabavniji grad, a napetosti između njih najviše se osjete na sportskim borilištima.

Glazbenici su preko društvenih mreža bili toliko zatrpani uvredama da su se na kraju morali ispričavati preko društvenih mreža.

- Melbourne! Nakon 30 godina McBob je napravio pogrešku i zbog toga se želimo ispričati. Hvala svima što ste došli!

Ova poruka kao da je smirila fanove koji su stali u obranu McBoba.

- Jedna pogreška svakih 30 godina. To možemo podnijeti - jedan je od komentara.

Ovo nije prvi put da poznati glazbenici uopće nemaju pojma u kojem gradu sviraju. Tako se BBC podsjetio nekoliko bizarnih pogrešaka, a jedna od njih ima veze i s Hrvatskom. Naime, Robbie Williams je 2015. godine na koncertu usred Beograda počeo urlati 'Zagreb'! Od ostalih tu je Britney Spears koja je zamijenila Manchester Londonom, Bruce Springsteen je pomiješao Pittsburg i Cleveland, a Usher je mislio da se nalazi u Maidstoneu, a zapravo je bio u Manchesteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:11