PODIJELJENA MIŠLJENJA

'PA ŠTO? SVAKO DIJETE JE DRUGAČIJE' Holivudska glumica šokirala obožavatelje izjavom da njezina petogodišnja kći još uvijek nosi pelene

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.05.2020. u 13:21

Kristen Bell attends the 25th Annual Critics' Choice Awards held at Barker Hangar on January 12, 2020 in Santa Monica, CA, USA., Image: 492383675, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kristen Bell

 

Glumica Kristen Bell (39) prilično je šokirala sve svoje obožavatelje kad je u novoj epizodi svoje emisije Momsplaining with Kristen Bell kazala da njezina kći još uvijek nosi pelene iako joj je pet i pol godina, piše People.

'Mojoj najstarijoj kćeri smo, kad je imala 21 mjesec, tek sugerirali da bi trebala ići na WC i od tog trenutka više nikada nije nosila pelene', kazaa je Bell o kćeri Lincoln kojoj je sada sedam godina.

'Sjećam se kako smo svi ležali u krevetu i smijali se zato što ljudi rade veliku predstavu oko učenja djece da koriste WC. Pa to je bar lako! Samo im kažeš da odu na WC i gotovo', prisjetila se Bell.

'No trenutno je moja najmlađa kći Delta još uvijek nosi pelene, a pet i pol joj jegodina. Svako dijete je drugačije.'

U otvorenom razgovoru, Bell je opisala i kako je nedavno slučajno pogodila Deltu loptom ravno u lice.

'Servirala sam loptu direktno njoj u nos. Kod nas je bilo troje prijatelja koji su bili šokirani, a ja nisam mogla ništa drugo nego se smijati.'

Glumica poznata po svojoj ulozi u Frozen kazala je kako, srećom, nos nije počeo krvariti, ali je sigurno bio bolan.

 

U prošlomjesečnoj epizodi istog showa, glumica je podijelila urnebesnu zgodu kad je njezina kći dobila domaći zadatak da napiše esej i u njemu iznese svoje mišljenje.

'Bila sam prilično impresionirana temom koju je odabrala: 'Kako moja mama reagira na mene', kazala je glumica. No oduševljenje je ubrzo splasnulo kad je shvatila da su reakcije koje je djevojčica opisala: 'ne vjeruje u mene', 'nema strpljenja za mene' i 'loše reagira'.

 

Izdvajamo