KRAJ LJUBAVI

PAMELA ANDERSON PROZVALA DEČKA LAŽLJIVIM ČUDOVIŠTEM NAKON DVIJE GODINE VEZE 'Kako sam samo uspjela pomoći tolikim žrtvama nasilja, a ne i sebi?'

 
Pamela Anderson i Adil Rami snimljeni početkom lipnja 2019. u Parizu
 Profimedia, Abaca Press

Kanadska glumica, manekenka i aktivistica za prava životinja Pamela Anderson (51) u ponedjeljak je na Instagramu ustvrdila da je njezin dečko Adil Rami (33) vara, da je "lažljivo čudovište" te da je "obmanjuje" već dvije godine, piše Daily Mail.

"Teško je to prihvatiti. Posljednje dvije godine mog života bile su velika laž. Smuljana sam, navelo me se da vjerujem da smo u "velikoj ljubavi". Uništilo me to što sam tijekom proteklih nekoliko dana doznala da je živio dvostruki život. Prije se šalio na račun drugih igrača (nogometa) koji su u kućama nedaleko od svojih supruga imali djevojke. Te je muškarce nazivao monstrumima. Međutim, ovo je gore. Lagao je svima. Kako je moguće kontrolirati srca i umove dvije žene na takav način? Uvjerena sam da ih je bilo više. On je monstrum. Kako sam samo uspjela pomoći tolikim žrtvama nasilja u (obitelji), a ne i sebi?", napisala je Anderson uz crno-bijelu fotografiju sebe i Ramija.

Rami i Anderson upoznali su se krajem svibnja 2017. godine u Monacu, a Anderson se ubrzo nakon toga preselila u Marseille gdje je Rami tada nastupao za tamošnji nogometni klub Olympic. "Jako je pošten kad je u pitanju obitelj i jako odan. Ne želim puno pričati o njemu, želimo zaštititi našu ljubav. Puno je lažnih veza i lažnih ljubavi. Ni on ni ja to ne želimo. Nije sa mnom jer želi pažnju i medije. Jako mu je stalo do mene. Imamo vrlo jednostavan, zdrav život bez puno pompe. Oboje imamo svoju djecu i guste rasporede, ali stvarno je divan. On je jako, jako dobar muškarac", rekla je Anderson tada za Ramija.

Rami s francuskom manekenkom Sidonie Biémont ima dvoje djece, dok Anderson iza sebe ima četiri braka s Tommyjem Leejem, Rickom Solomonom (dva puta) i Kidom Rockom. Iz braka s Leejem ima dvoje djece, sinove Brandona Thomasa Leeja i Dylana Jaggera Leeja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:02