PROBLEMI ZA HEATHER LOCKLEAR

PIJANA SE POTUKLA S DEČKOM PA NAPALA POLICAJCE Sestra slavne glumice tvrdi da nije kriva: 'Chris je htio ubiti moju sestru, ona je žrtva'

 
 Profimedia, Blink News

Glumica koja je vrhunac slave doživjela devedesetih u raznim TV serijama, Heather Locklear, uhapšena je prije dva tjedna i optužena je za obiteljsko nasilje. No njezina sestra Colleen krajem tjedna je policiji rekla da cijela situacija i činjenica da su se potukli nije njezina krivnja. 'Chris je htio ubiti moju sestru, u to sam sigurna. Ona nije ni najmanje kriva u tome', rekla je.

Premda je posrnula glumica (56) uhapšena zbog napada na dečka Chrisa Hesslera i na policajce, Colleen tvrdi da je Heather zapravo žrtva i da ju je Chris pokušao ‘udaviti i ubiti’. Te večeri kad su se partneri potuki, Heather je privedena i u izjavi policiji rekla je da ju je Chris ‘davio toliko da više nije mogla disati’. No, službene osobe nisu pronašle tragove na njezinom vratu, a nije poznato je li nakon toga pregledana u bolnici kao ni jesu li snimljene druge fotografije osim policijske za dosje.

Policajci su rekli da je Hessler imao krvavi nos i da je bio izgreban po prsima, a on je objasnio da se samo branio. Locklear je pak tvrdila da je svađa izbila zbog njegove laži nakon čega je ona bacila lilmenku energetskog pića na njega.

Dok se upirala uhićenju, Heather je urlala na policiju: ‘Ako se ikad vratite u moju kuću, ubit ću vas.’

Kad je policija stigla na mjesto događaja, Heisser je stajao pored kreveta, nagnut iznad Heather, snažno je držeći za ruku. Heather je uhapšena jer je Chris rekao da mu je pokušala odgristi nos i jer je podivljala od previše alkohola. Nekoliko sati kasnije uhapšen je i Chris zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Policija je zaključila da ni jedan ni drugi nisu pouzdani svjedoci.

27-2-2018

Heather Locklear mugshot after she has been arrested for felony domestic violence and three counts of misdemeanor battery on a police officer. 

Pictured: Heather Locklear, Image: 364468966, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet
Heather Locklear, policijska fotografija

Glumica je platila jamčevinu od 20.000 dolara i mora se pojaviti na sudu 13. ožujka, a do tad se prijavila u kliniku za odvikavanje.

Incidentu je svjedočila njezina kći Ava Sambora (20) koja je rekla da je Heather bila pijana. Tijekom istrage policija je otkrila da glumica posjeduje revolver Smith & Wesson registriran na svoje ime, no u pretresu kuće nisu ga pronašli.

Locklear se dugi niz godina bori s ovisnošću o alkoholu i raznim drogama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:04