GLUMAC VAN KONTROLE

PIJANA TIRADA JOHNNYJA DEPPA ZAVRŠILA JOŠ JEDNOM TUŽBOM Člana ekipe navodno je odalamio u rebra i urlao: 'Nemaš mi pravo govoriti što ću raditi!'

Johnny Depp
 Profimedia, IPA

Protiv Johnnyja Deppa pokrenuta je još jedna tužba jer je navodno udario člana filmske ekipe na snimanju novog filma ‘City of Lies’. U sudskim dokumentima, koje je u ponedjeljak u Los Angelesu podnio Gregg ‘Rocky’ Brooks, stoji da ga je 55-godišnji glumac udario dvaput u rebra ispred hotela Barclay na završetku snimanja.

U tužbi također piše da je glumac bazdio na alkohol i da je uzimao drogu za vrijeme snimanja. Navodno su Deppovi tjelohranitelji bili prisiljeni odvesti ga sa seta, piše BBC.

Brooks, koji je radio kao jedan od organizatora snimanja, kaže da ga je Depp prvo napao verbalno, a potom je i fizički nasrnuo na njega. Nakon toga mu je ponudio 100.000 dolara (oko 635.000 kuna) da on njega udari šakom u glavu.

Brooks traži odštetu od Deppa, redatelja Brada Furmana, producentice Miriam Furman i produkcijske kompanije Good Film Productions.

U tužbi, koja se proteže na 14 stranica, navodi se da je incident iz travnja prošle godine počeo nakon što je Brooks pokušao uvesti obavezu striktnih dolazaka i odlazaka na snimanje. On tvrdi da je produkcijski tim imao dozvolu za snimanje do 19 sati ispred hotela i do 22 sata unutar zgrade, no snimanje se odužilo.

Nakon što su jednom prekoračili dogovoreno vrijeme snimanja, Brooksa su upozorili da mora zaustaviti snimanje. Redatelj filma Furham navodno je rekao: ‘Zašto to sam ne kažeš Johnnyju Deppu?’

Glumac se navodno izderao na Brooksa: ‘Nemaš mi pravo govoriti što ću raditi!’ Nakon toga ga je fizički napao i dvaput udario u rebra.

U tužbi se navodi i neosnovani otkaz. Brooks tvrdi da je dobio otkaz kao organizator lokacija snimanja jer je odbio potpisati ugovor prema kojem ne smije tužiti produkcijsku kompaniju.

Film ‘City Of Lies’ prati istragu ubojstva repera Biggie Smallsa 1997. u Los Angelesu, a premijera je najavljena za rujan ove godine.

Ovo je samo jedan u nizu pravnih problema za Johnnyja Deppa. Na sudu je s bivšim menadžerima i bivšim odvjetnicima koje je tužio da su ga prevarili za milijune dolara. Prošle je godine prošao ružan razvod od Amber Heard koji je bio obilježen optužbama za obiteljsko nasilje. Depp to nikad nije javno komentirao, no njegovi su odvjetnici otpočetka negirali navode o nasilju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:02