OSKAROVKA I POROCI

'PILA SAM K'O SMUK, BILA SAM TOLIKO MAMURNA DA NIŠTA NISAM MOGLA' Slavna glumica šokirala priznanjem: 'Oči mi je otvorila neugodna situacija u vrtiću'

Anne Hathaway
 Mario Anzuoni / REUTERS

Glumica Anne Hathaway u utorak je u emisiji Ellen DeGeneres najavila svoj veliki životni cilj - planira ostati trijezna idućih 18 godina.

Možda to i ne bi bilo toliko čudno da se u istoj rečenici nisu našli Anne Hathaway i alkohol. Glumica je inače poznata kao velika humanitarka, bori se za prava žena, UN-ova je ambasadorica, osvojila je sve važne filmske nagrade, udavala se jednom i prije gotovo tri godine je postala majka. Sve po špagi, gotovo štreberski.

No, kako je otkrila u ‘The Ellen DeGeneres Show’, prije tri mjeseca se u potpunosti odrekla alkohola. Naravno, pitanje radi li se o problemu se samo nametnulo.

Hathaway je priznala da je puno pila, svaki dan pomalo. Rijetko bi popila toliko da ne može odraditi posao ili da dolazi pijana na snimanje, ali ipak joj je jedno mamurno jutro, kad je vozila sina u vrtić, otvorilo oči. Odlučila je da više neće popiti kap alkohola dok njezin sin Jonathan ne napuni 21 godinu, piše USA Today.

- Prestat ću piti dok god mi je sin u kući jer jednostavno ne volim način na koji to radim. On je sad u dobi kad me zbilja treba cijelo vrijeme, a pogotovo ujutro. Jedno sam ga jutro vodila u vrtić. Nisam ja vozila, ali sam bila tako mamurna da nisam ništa mogla. To je bila kap koja je prelila čašu. Nije mi se to svidjelo i odlučila sam prestati - rekla je.

Glumica je i ranije isticala da voli popiti, no naglašavala je kako nikada ne bi popila toliko da bi to utjecalo na njezin posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 04:26