IZAŠLA IZ BOLNICE

PJEVAČICA SE OGLASILA PRVI PUT NAKON PREDOZIRANJA Demi Lovato su pronašli onesviještenu, jedva su joj spasili život: 'Borba se nastavlja'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 06.08.2018. u 11:01

FILE PHOTO: Singer and actress Demi Lovato arrives at the 2017 American Music Awards in Los Angeles, California, U.S., November 19, 2017. REUTERS/Danny Moloshok/File Photo
Danny Moloshok / REUTERS

Demi Lovato 2017.

Američka pjevačica i glumica Demi Lovato oglasila se prvi put otkako je primljena u bolnicu zbog predoziranja i obećala da će se nastaviti boriti protiv ovisnosti.

Lovato je 24. srpnja prebačena u bolnicu u Los Angelesu zbog predoziranja heroinom. Prijateljica ju je pronašla onesviještenu u njezinoj vili u Los Angelesu. Glazbenica je navodno ležala u vlastitoj bljuvotini i krvi, a život joj je najvjerojatnije spasio njezin tjelohranitelj. Upravo je on bio dovoljno priseban da nesretnoj Demi prije dolaska hitne pomoći očisti dišne puteve i donekle je stabilizira.

U nedjelju je 25-godišjakinja na Instagramu zahvalila obitelji i bolničkom osoblju. 'Bez njih sada vam ne bi pisala ovo pismo', rekla je.

'Došlo je vrijeme da se izliječim i usredotočim na svoju ovisnost. Ljubav koju ste mi pokazali neću nikada zaboraviti i jedva čekam dan u kojem ću moći reći da sam prešla na drugi stranu', dodala je.

'Borba se nastavlja', istaknula je Demi.

Lovato je u više navrata u javnosti govorila o ovisnosti o drogi i alkoholu te o psihičkim problemima. Liječena je zbog poremećaja prehrane, a rekla je i da pati od bipolarnog poremećaja.

U dokumentarnoj snimci na You Tubeu 2017. 'Jednostavno komplicirana' Lovato je govorila o godinama uporabe droga, poremećajima prehrane i o opijanju te priznala da je prvi put uzela kokain sa 17 godina. U 18. je počela rehabilitacija, a tad joj je dijagnosticiran i bipolarni poremećaj.

Pjevačica sa 69 milijuna pratitelja na Instagramu bila je usred američke turneje.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo