BALKANSKA DRAMA

POJAVILA SE NOVA PREPISKA KARLEUŠE I VRANJEŠA Premda je pjevačica s obitelji pobjegla u Dubai, pikantne poruke nalaze put do javnosti

 
Ognjen Vranješ, Jelena Karleuša i Duško Tošić
 Instagram

Premda su nekoliko dana zajedno proveli u Dubaiju s kćerima, Duško Tošić i Jelena Karleuša ponovno su svaki na svojoj strani svijeta.

Tošić je otputovao u Sydney, što je dokazao objavom na Instagramu. Jelena je pak prije njegova odlaska uhvatila još jedan trenutak nježnosti. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi samo kako se sa suprugom drži za ruke. Uz to je napisala ‘ugodan život’ i tagirala muža.

Na Instagramu je s aktivnostima nastavio i Ognjen Vranješ, treći kotačić seksualne afere koja je odjeknula ovim prostorima. Vranješ je pokazao da se opušta u bazenu

Iako se svi trude pokazati da su nastavili sa svojim životima, drama se ipak ne stišava. Nakon što je pjevačica s mužem otputovala u Dubai, pojavila se nova prepiska koju je Karleuša navodno razmjenjivala s nogometašem.

U prilično pikantnim porukama navodno mu opisuje što bi mu sve radila, a ni on joj ne ostaje ‘dužan’.

View this post on Instagram

Good life @duskotosic

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

- Kako si seksi! Ja bih se tu**la poslije svake utakmice s tobom, dok se ne onesvijestimo - napisala je navodno Jelena, a prenosi Blic.

Na to joj Ognjen odgovara da prije utakmice ionako ne bi mogao zbog karantene. Srpski mediji spekuliraju da bi sve ove poruke ipak mogle uzdrmati brak Karleuše i Tošića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:55