STIŽE PRINOVA?

Pokazala trbuščić u Madridu: Ana Ivanović i Schweinsteiger čekaju bebu?

LONDON, ENGLAND - JUNE 25: Ana Ivanovic and Bastian Schweinsteiger attend the annual WTA Pre-Wimbledon Party presented by Dubai Duty Free at The Roof Gardens, Kensington on June 25, 2015 in London, England. (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images for WTA)
 GettyImages / Getty Images for WTA

Fotografi su uhvatili Bastiana Schweinsteigera i Anu Ivanović u romantičnoj šetnji Madridom, a pažnju je odmah privukao zaobljeni trbuščić slavne tenisačice, piše srpski Blic.

Dugi bijelo - plavi kombinezon koji je nosila istaknuo je trbuščić.

Par nije skrivao svoju zaljubljenost, pa su se tako na ulici grlili i razmjenjivali poljupce, a na znatiželjne poglede nisu se obazirali. Ana se početkom tjedna požalila na zdravstvene probleme, pa su mnogi i to shvatili kao jedan od znakova da par čeka bebu.

Da jee par u vezi, otkriveno je još u srpnju 2014. godine, a već se nekoliko puta pisalo da su se vjenčali, dok bi prema zadnjim informacijama svadba trebala biti ove godine u lipnju.

- Ana i Bastian svadbu su, navodno, zakazali za tada jer je nogometaš tada na pauzi između Premier lige i Europskog nogometnog prvenstva. Odlučili su da će se vjenčati u Beogradu, ali ime restorana drže u strogoj tajnosti kako bi izbjegli medije - rekao je nedavno izvor za časopis Hello.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:03