R.I.P. AVICII

POSLJEDNJE FOTOGRAFIJE TRAGIČNO PREMINULOG DJ-a 'Počivao u miru, ne mogu vjerovati da sam te upoznala prije samo šest dana, premlad si otišao'

 
 Instagram / kellleebrock

Švedska DJ super zvijezda Avicii pronađen je mrtav u Omanu u luksuznom odmaralištu u petak popodne. Imao je samo 28 godina. Iako još uvijek nije službeno poznat uzrok njegove smrti, već su krenule priče kako je za sve kriv alkohol, s kojim je posljednjih godina imao velikih problema.

Jedan od najplaćenijih DJ-a današnjice bolovao je od akutne upale gušterače, bolesti koja može biti opasna po život i koja je vjerojatno bila uzrokovana pretjeranom konzumacijom alkohola. Kao posljedica te bolesti prije četiri godina operirao je žuč i slijepo crijevo. Morao je tada otkazati nekoliko nastupa kako bi se oporavio. Godine 2016. donio je odluku da više neće nastupati, ali je nastavio surađivati s najvećim glazbenim zvijezdama.

S druge strane, Avicii je tvrdio kako nije često konzumirao MDMA, drogu popularnu među njegovim obožavateljima, no probleme s alkoholom i depresijom nije skrivao.

Glazbenik je viđen nekoliko dana prije njegove smrti kako se druži s obožavateljima ispred luksuznog Muscat Hills resorta u kojem je i pronađen mrtav.

Ovo bi mogle biti posljednje fotografije švedske super zvijezde snimljene svega nekoliko dana prije njegove smrti.

Obožavateljica koja je na Instagram postavila fotografiju sa svojim idolom tvrdi kako je snimljena šest dana prije njegove smrti.

'R.I.P. Avicii, ne mogu vjerovati da sam te upoznala prije samo šest dana u Muscatu. Premlad si otišao...'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:26