ZVIJEZDA BEVERLY HILLSA

POSRNULA HOLIVUDSKA ZVIJEZDA GRCA U DUGOVIMA Peto dijete je na putu, zbog duga je tuži American Express, očajnički pokušava spriječiti bankrot

 REUTERS / REUTERS

Tori Spelling i Dean McDermott u iščekivanju su petog djeteta, a s obzirom na financijske probleme, trenutačno su u potrazi za načinima kojima bi mogli zaraditi novac koji im je prijeko potreban, piše Radar Online.

Zvijezda serije 'Beverly Hills' i njezin suprug navodno su pred bankrotom. Prije nekoliko mjeseci glumicu je dočekala i tužba American Expressa zbog 38 tisuća dolara duga koji se sada popeo na skoro 88 tisuća.

Posrnuli holivudski par silom prilika došao je tako ne jednu od ideja kako se izvući iz novčanih problema. S obzirom na to da su u svibnju proslavili desetu godišnjicu braka Dean i Tori planiraju obnoviti zavjete, a fotografije svečanosti prodali bi onom mediju koji im ponudi najviše novaca.

- U panici su zbog dolaska petog djeteta i ne znaju kako će uspjeti financijski preživjeti uz novog člana obitelji - govori izvor.

Iako je Torina majka u siječnju izjavila da kćeri novčano pomaže kada su u pitanju kuća, djeca, škola i hrana, dugove joj ipak ne rješava. Par već ima sina Liama (9), kćeri Stellu (8) i Hattie (5) te sina Finna (4).

Inače, otac Tori Spelling bio je legendarni redatelj Aaron Spelling koji je preminuo u lipnju 2006. godine. Mnoge je iznenadio kada joj je oporukom odlučio srezati nasljedstvo i tom prilikom ostaviti joj samo 800 tisuća dolara. Glumica je očekivala bar 200 milijuna dolara od 600 milijuna, na koliko je njegovo nasljedstvo procijenjeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:35