SEKSUALNO EKSPLICITNE PORUKE

POSRNULA PJEVAČICA DOTAKLA SAMO DNO Poznatom glumcu na najbizarniji mogući način zahvalila na brizi za njezino mentalno zdravlje

 
 Getty Images / Getty Images

Sinead O'Connor poslala je slavnom komičaru i glumcu Russelu Brandu seksualno eksplicitne poruke nakon što joj je on pružio podršku po pitanju njezinog psihički narušenog zdravlja.

Naime, pjevačica je nedavno dospjela na naslovnice nakon što je na internetu objavila šokantan video u kojem je priznala da je suicidalna.

Brand je nakon toga kazao kako je njoj potrebna, kao i svakom tko je mentalno bolestan, ljubav te netko tko će joj pokloniti malo svog vremena, i nešto što će joj dati svrhu.

Sinead je na Facebooku potom zahvalila Brandu na potpori.

- Oduvijek sam osjećala neku povezanost s tobom. Mogao bi mi pomoći i s dobrom šev**. Posljednji muškarac koji je dotaknuo moje tijelo prije dvije godine izvadio je moj reproduktivni sustav. Stoga ako zaista želiš biti dijelom mog iscjeljenja, hajde, navali na mene, šefe.

Inače, Brand je 2009. godine kada je hodao s Katy Perry priznao da je zaljubljen u Sinead.

No čini se kako je Sinead 'propustila vlak', jer se ženskaroš Brand oženio ovog mjeseca s dugogodišnjom djevojkom Laurom Gallacher.

Par je dobio i kćer Mabel u studenom prošle godine.

U međuvremenu, majka četvero djece, 50-godišnja Sinead, svoje obožavatelje obavijestila je o svom oporavku i kazala kako ide na odmor.

- Baš sam sretnica, netko tko voli ponudio je da će me odvesti na odmor. (Russell može doći u posjet) i tamo neće biti interneta. Neko vrijeme bit ću van dometa, a nisam htjela da se brinete pa najbolje da vas obavijestim - napisala je posrnula pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:51