MISCHA VAN KOTROLE

POZNATA GLUMICA PUŠTENA IZ BOLNICE, TVRDI DA SU JE DROGIRALI 'Slavila sam rođendan, netko mi je podvalio drogu. Neka ovo bude lekcija svim djevojkama'

 Profimedia, AKM-GSI

Poznata glumica Mischa Barton hospitalizirana je u četvrtak nakon što je prestrašila susjede histeričnim ispadima u dvorištu vlastite kuće. Vrištala je i trabunjala besmislice kao što su da dolazi smak svijeta te da je njezina majka vještica.

Sve se odvijalo jutro nakon što je slavila rođendan, a medicinskom osoblju, koje ju je odvelo na psihijatriju, nije se opirala.

Međutim, Mischa je već sljedeći dan puštena. Tvrdi da joj je netko podvalio drogu u piće te da je zato ‘skrenula’.

U izjavi za magazin People rekla je: ‘Navečer 25. siječnja bila sam vani, slavila s grupom prijateljica rođendan. Dok smo se zabavljali, pili smo alkohol i u jendom trenu sam shvatila da nešto nije u redu jer sam se počela ponašati čudno, a situacija se pogoršavala tijekom sljedećih nekoliko sati. Svojevoljno sam primila profesionalnu pomoć, a medicinsko osoblje mi je reklo da mi je netko dao GHB. Nakon što sam prenoćila u bolnici, kod kuće sam i dobro se osjećam. Voljela bih zahvaliti medicinskom osoblju bolnice Cedars-Sinai na brizi i profesionalizmu. Ovo neka bude lekcija svim djevojkama i mladim ženama, čuvajte se ljudi kojima ste okruženi.’

Mischa je hospitalizirana i 2009. godine, a osobe bliske posrnuloj zvijezdi nadaju se da će se nakon ovog puta ipak osvijestiti i pobrinuti za svoje zdravlje. Oni koji je poznaju kažu da je to samo jedan od mnogih njezinih ispada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:44